Obavijesti

Promo sadržaj

Hit skijaška destinacija u susjedstvu - posjet Kopaoniku

Hit skijaška destinacija u susjedstvu - posjet Kopaoniku

Sezona je skijanja, a ako želite izbjeći gužve u Austriji i Italiji, odaberite bajkoviti ski restort u susjednoj Srbiji. Vrhunski komfor u samom srcu nacionalnog parka Kopaonik doživjet ćete u hotelskom kompleksu

Nedavno je na Kopaoniku, poznatom srpskom skijalištu otvorena skijaška sezona sa sedmim po redu Ski Openingom. Četverodnevni program privukao je više od 15 tisuća ljubitelja zimskih sportova zahvaljujući bogatom glazbenom programu i skijaškim natjecanjiima. "Ako se po jutru dan poznaje, očekujemo jako uspješnu sezonu. Već prvog dana oborili smo rekord po broju skijaša na stazama. Ove sezone pušten je i Dječji grad za najmlađe s brojnim zabavnim sadržajima. Tijekom Ski Openinga vrijedi 70 posto popusta na ski karte, a tijekom sezone ćemo organizirati 5 Top Ski vikenda gdje nudimo 20 posto popusta na trodnevne i četverodnevne karte", naglasio je Dejan Čika, direktor JP Skijališta Srbije.

Ukoliko dvojite, navest ćemo vam nekoliko posebnosti skijaškog resorta u Kopaoniku kako biste dobro istražili vašu novu omiljenu skijašku destinaciju

Nacionalni park na 1770m nadmorske visine

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sa preko 200 sunčanih dana godišnje nacionalni park Kopaonik nosi naziv "planina sunca". S brojnim rijekama, jezerima i vodopadima, Kopaonik godinama privlači sve željne odmora u zimskim danima, a zahvaljujući neprestanim ulaganjima u razvoj Kopaonika kao skijaškog centra regije, nudi sve što pravi odmor zaslužuje.

Resort po mjeri svjetskih skijaških destinacija

U srcu netaknute prirode krije se MK Mountain Resort s bogatim smještajnim kapacitetom, vrhunskim Spa centrom i raznim popratnim sadržajima. Najveći hotelski kompleks na Kopaoniku nudi savršen planinski ugođaj u tri smještajna objekta, Grand Hotel&Spa, hotel Angella i apartmanski kompleks Konaci Sunčani vrhovi. Dolazak MK Mountain Resorta oživjeo je Kopaonik i učinio ga jednom od najboljih skijaških destinacija na Balkanu.

Wellness oaza za dušu i tijelo

Za ljubitelje vrhunskog spa tretmana, hotel Grand nudi Spa& Wellness centar na čak 1800m². Zamislite uživanje u jacuzziju na otvorenom okruženi jedinstvenom prirodom ili revitalizirajući tretman u saunama s egzotičnim masažama kako bi doživjeli sve pogodnosti Resorta.

Gastro doživljaj za pamćenje

U pauzi između skijanja i uživanja u spa sadržajima, u a la carte restoranu servirat će vam nezaboravni gastro užitak s najljepšim pogledom na najviši vrh planinskog masiva. U restoranu Garden jelovnik je baziran na domaćim jelima od lokalnih namirnica, a domaća vina i poznate srpske rakije, savršeno će upotpuniti autentičan planinski ambijent.

Zabava za djecu

S tridesetogodišnjom tradicijom postojanja, okružen šumovitim padinama, resort je idealan za obitelj, prijatelje i parove. U Angella hotelu i Sunčanim vrhovima, u ponudi je dnevni animatorski program s brigom za djecu od 3 do 13 godina kako biste nesmetano uživali u skijanju i odmoru na planini. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince