Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hitno, hitno: Eutanazirat će ih ako im se brzo ne pronađe dom

Axa je malena kujica stara samo pet mjeseci. Ona i mama su u skloništu. Eutanazirat će ih 17. kolovoza pa im volonteri pokušavaju što prije pronaći dom

Axa je malena kujica stara samo pet mjeseci. Bit će maloga rasta. Skupa je s mamom u skloništu. Obje bi trebale biti eutanazirane 17. kolovoza pa im hitno tražimo dom - kaže volonterka. 

Foto: Promo

 Axina mama Aura malog je rasta. Stara je samo dvije godine i socijalizirana je. 

Foto: Promo

Spašen iz skloništa, traži dom

Plutona je spašen iz skloništa u kojem mu je prijetila eutanazija i sada traži svoj zauvijek dom. On je star oko dvije godine, srednjeg je rasta i prošao je tečaj socijalizacije te ima potvrdu o tome.

Foto: Promo

Ako možete pomoći Axi, Auri i Plutonu javite se na broj  099/373-1508. 

Komentari (62)
  • Di su sad ljevičari i istospolci koji kao više vole životinje od hrvata katolika i kojima su puna usta raznoraznih udruga i puni džepovi našeg novca? Zašto ne pokrenu svoje članove i udome ove jadne i nevine životinje? E to neće jer oni to nikad i ne rade ,već samo trabunjaju i troše porezni novac za svoje bolesne orgije.

    13. 8. 2017,   08:11
  • Zašto ih onda "spašavaju", kad ih nakon 60 dana eutanaziraju? Čovjek je najveće smeće na kugli zemaljskoj kad drugim živim i zdravim bićima određuje koliko će živjeti! Imam tri psa i imao bi ih i više da mogu, a kad vidim što se događa, čovjeku ne bi dao ni čašu vode usred pustinje. Dobro se dobrim vraća, a za zlo isto tako.

    13. 8. 2017,   07:43
  • Sram Vas može biti..bitno da se pomaže onima koji su upropastili državu..a nitko ne može pomoći jadnim životinjama..i treba da nam je tako u državi jer se jedino vodi briga da bude dobro onima što sjede u foteljama .. sram i stid Vas može biti ..

    13. 8. 2017,   10:31