Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hitno traže dom, gori im pod šapama: Uskoro će ih uspavati

None Foto: Facebook

Pablo, Juanita, Coco, Điđi i Kai hitno traže dom jer im prijeti eutanazija. Svi su dragi, umiljati i dobri, a ako želite udomiti nekoga od njih javite se na broj 099 373 1508

Pablo je star samo četiri mjeseca, čipiran je i cijepljen, bit će manjeg rasta jer je u tipu jazavčara, kaže volonterka koja malom Pablu hitno traži dom. 

Foto: Promo

U skloništu je zajedno sa sestrom Juanitom koja je stara isto kao i on. Također je čipirana, cijepljenja. Bit će manjeg rasta. Rok za eutanaziju za oboje je 4. rujna. 

Foto: Promo

- Coco ima pet mjeseci, bit će srednjeg rasta, rok za eutanaziju je 5. rujna - kaže volonterka. 

Foto: Promo

I Điđi hitno traži dom. Rok za eutanaziju joj je isto kao i Coco 5. rujna. Ona je stara četiri mjeseca i neće biti velika.

Foto: Promo

Kai je najstariji u ovoj grupi. Ima dvije godine i srednjeg je rasta. Rok za eutanaziju je također utorak. 

Foto: Promo

Svi su jako dragi i umiljati, kaže volonterka. Ako im možete pomoći i ako želite odanog prijatelja javite se na broj 099 373 1508. 

Komentari (21)
  • nadam se da će ipak netko spasiti ova predivna bića....najbolji su .život je ljepši s njima.

    1. 9. 2017,   18:42
  • Da se od svih uhljeba na državnoj cici oduzme bar po 10kuna moglo bi se otvoriti veliko prihvatilište za pse,ali naravno nije ni čovjek prioritet a kamoli pas,i sad če ove jadničke uspavat ako ne naleti koja dobra duša(imam psa i stvarno nemam prostora za još jednog nažalost) a hebemu sve,pa sad lupajte minuse dajte mi žute kartone svejedno....

    1. 9. 2017,   22:43
  • Pas je čovjekov najbolji prijatelj

    1. 9. 2017,   19:25