Obavijesti

News

Hladne, zdrave činjenice: NoFrost. NoProblems.

Hladne, zdrave činjenice: NoFrost. NoProblems.
4

Prava temperatura na pravome mjestu

Pitate li se ikad zašto svježe voće i povrće izgleda loše samo nekoliko dana nakon što ste ga kupili? Poželite li imati vlastiti vrt gdje biste mogli jednostavno uzeti dobru svježu hranu kada biste to poželjeli? Oni koji to mogu prilično su sretni – ali što je s nama ostalima?

Važna činjenica koju je potrebno znati vezano uz hranu jest da je presudan način kako pohranjujemo hranu u svoj hladnjak. Prvo, nema takvog mjesta koje bi bilo idealno za sve namirnice. Svakoj je namirnici potreban njezin vlastiti poseban okoliš. Gorenje je stoga stvorilo istinski pametan hladnjak koji pruža savršenu, stabilnu mikroklimu svakoj namirnici ponaosob.

Čuvanje hrane svježom, hrskavom i zdravom

Napredna senzorska tehnologija pomaže stvoriti stalan, idealan okoliš unutar hladnjaka temeljen na korisnikovim potrebama i navikama. Konstantna temperatura i razina vlage održavaju hranu svježom i zdravom duži vremenski period. Zahvaljujući kombinaciji naprednog sustava kruženja zraka MultiFlow 360° i tehnologiji IonAir koja uklanja neugodne mirise i produžuje svježinu hrane, omogućen je idealan okoliš, prirodna mikroklima za svaku vrstu namirnica. Sustav Multi Flow 360° uvodi zrak u rashladni prostor kroz brojne ulazne otvore i omogućava njegovo kruženje po cijeloj unutrašnjosti aparata dok IonAir unosi u hladnjak anione – sićušne prirodne pročistače zraka koji pribavljaju svježi, kisikom bogat zrak.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također bismo trebali znati da temperatura unutar hladnjaka mora ostati upravo iznad 0°C kako bi hrana ostala zdrava. Gorenje hladnjaci koriste izuzetnu tehnologiju AdaptTech hlađenje, prvi program za hladnjak s pravom memorijom koji bilježi koliko se često otvaraju i zatvaraju vrata hladnjaka i prema tome prilagođava ključna svojstva hlađenja. Što to ustvari znači? To znači da će vaš hladnjak zapamtiti kada ga obično otvarate i da će u skladu s tim automatski pojačati hlađenje kako bi se održala željena temperatura u hladnjaku. To je dobro iz dva razloga: prvo, na hranu ne utječe negativno povećanje temperature kada su vrata otvorena i drugo, temperatura u hladnjaku ostaje niska i konstantna. U konačnici, to dovodi do uštede električne energije, na čemu će vaš novčanik biti zahvalan.

Živjeti u brzom ritmu

Za namirnice je izuzetno važan i način na koji ih zamrzavamo, a svi želimo da hrana koju smo zamrznuli ostane ukusna i zdrava. Unaprijeđena NoFrost tehnologija u Gorenje hladnjacima osigurava intenzivno kruženje hladnog zraka kako bi uklonila vlagu iz zamrzivača i spriječila nakupljanje inja na zamrznutim namirnicama te leda na stjenkama zamrzivača, a ladice u zamrzivaču su čiste i prostor u njima je maksimalno iskorišten. Uz NoFrost tehnologiju zaboravite na međusobno lijepljenje zamrznute hrane te zamorno odleđivanje i čišćenje zamrzivača.

Brz ritam u kojem danas svi živimo utječe na to da kao korisnici cijenimo i jednostavnost uporabe i funkcionalan dizajn aparata koji omogućava visoku kakvoću pohranjivanja namirnica, ne samo u odjeljku za hlađenje već i u odjeljku za zamrzavanje. I zamrznute namirnice mogu biti jednako ukusne kao i svježe namirnice netom ubrane iz vrta, samo što zamrzavanje treba biti izvedeno na pravilan način – i brzo.

Brzo zamrzavanje FastFreeze je funkcija koja se koristi nakon velike kupnje, izvrsna za zamrzavanje velikih količina hrane odjednom, održavajući temperaturu na vrlo hladnih i vrlo učinkovitih -24°C. Funkcija pojačanog zamrzavanja XtremeFreeze prenosi zamrzavanje na profesionalnu razinu što znači da je idealna za brzo i zdravo zamrzavanje svježih namirnica. S obzirom na to da zamrzava dvaput brže od redovnog zamrzavanja i to do -30°C, sačuvaju se sve hranjive tvari u hrani.

Svima nam ponekad zatreba i nešto više prostora nego što ga zaista imamo. U ormar bismo voljeli ugurati koju haljinu više, a u hladnjak možda koju namirnicu više. I toj potrebi su u Gorenju doskočili te proizveli ConvertActive hladnjak koji jednostavnim pritiskom tipke prostor zamrzivača pretvara u prostor hladnjak. Nakon pritiska tipke, kroz par sati prostor zamrzivača bit će spreman za korištenje kao rashladni dio što je idealno prilikom organiziranja većih druženja u kojima uvijek nedostaje prostora za pohranjivanje većih količina hrane ili pića.

Napredak tehnologije omogućuje da se kućanski aparati koje koristimo sve više prilagođavaju nama – prate naš životni ritam, naše navike i naše potrebe. S NoFrost kombiniranim hladnjacima iz Gorenja prestat ćete rasipati hranu i imat ćete stalno svježe i zdrave namirnice. To je savršeni način održavanja svoje hrane – i svojega tijela – u najboljoj mogućoj formi.

U lipnju i srpnju uz kupljeni Gorenje NoFrost hladnjak očekuje vas i SmoothieMaker Gorenje.

Više na  www.gorenje.hr/NoFrost

Uz NoFrost tehnologiju u Gorenje kombiniranim hladnjacima zaboravite na međusobno lijepljenje zamrznute hrane te zamorno odleđivanje i čišćenje zamrzivača.

                                                                                                                                    

![endif]--![endif]--![endif]--![endif]--

Smoothie za jači imunitet:

2 banane

1 šalica svježih jagoda

1 šalica bademovog mlijeka

1 žlica kakao praha

1 žlica chia sjemenki

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...