Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hladno pivo odbilo nastupati u Karlovcu: Nismo ničija zamjena

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Bajaga je trebao nastupiti 3. rujna, no dvadesetak dana prije održavanja manifestacije njihov nastup je 'izbačen' s programa. Umjesto njih trebali su nastupati Hladno pivo

Hladno pivo ipak neće nastupati na Danima piva u Karlovcu. Nakon što je jučer objavljeno kako je otkazan Bajagin koncert zbog pritiska braniteljskih udruga te da će umjesto njih nastupati Hladno pivo, danas se na Facebooku oglasio zagrebački bend. 

Grgur Žučko/PIXSELL UMJESTO NJEGA HLADNO PIVO Otkazali su Bajagu u Karlovcu: 'Poklopilo se više razloga'

- Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli - napisali su na službenoj stranici i tako, kako kažu, razbili sve dileme i trileme.

Komentari (753)
  • Sad malo zezanciju na stranu. Za informaciju neupućenima kojih vidim da nije da fali, autor pjesme, "Kreće armija najjača na svetu", u kojoj su oni humanistički stihovi "armija srpska sve će da vas smrska", je Srđan Čoko iz Knina, a pjesmu je izvodila grupa “Minđušari”, isto iz Knina, čiji je bio član. Spot sa istoimenom pjesmom u izvođenju spomenute grupe i njega postoji samo u 2 primjerka na You Tube-u. NIJEDAN, ama baš nijedan nema, kao sto nema bilo kakvi dokaz da je tu pjesmu izveo Bajaga bilo u Kninu, bilo gdje drugdje. Isto tako nema bas nijedan audiovizuelni dokaz bilo kakve povezanosti (od izvođenja nadalje) Bajage sa bilo kakvom slićnom pjesmom. Isto tako, nema ni nikakvog pisanog ni snimljenog dokaza za bilo kakvu Bajaginu izjavu koja bi se mogla protumačiti šovinističko-mrziteljsko-omalovažavajućom prema Hrvatima.

    11. 8. 2018,   11:33
  • 21. stoljece - dajte nama samo hrvatske izvodjace!!!! Nemojte slucajno da svira netko tko nije iz HR! A iz Srbije pogotovo! Ali svakako dozvolite nastupe cajkama sa svih strana cije koncerte najvise pohode upravo djeca branitelja!

    11. 8. 2018,   11:08
  • Nas nisu opljačkali ni bajaga ni srbi več hercegovci i hrvati na vlasti. Tribali bi se buniti protiv takvih.

    11. 8. 2018,   12:09