Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada serijom koncerata

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada serijom koncerata
2

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada na seriji posebnih koncerata u 2018. koji će započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka

VIDEO

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada na seriji posebnih koncerata u 2018. koji će započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka.

Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – «Džinovski», «G.A.D.», «Desetka» i «Pobjeda» - objavljena od 1993. do 1999. godine. Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati Greatest Hits set, dakako s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća. S obzirom na planove svaka večer bit će poseban show s jedinstvenim set listama, a Pivo će u dva dana izvesti više od 70 pjesama!

Kad su u svibnju 1988. odsvirali svoj prvi koncert u Kumrovcu malotko je mogao pretpostaviti da će Hladno Pivo postati jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena, niti da će trajati impresivnih 30 godina. U ta prva tri desetljeća banda iz Gajnica uspjela je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova ne samo u dvorane nego i na otok na Jarunu postavivši pritom rekord koji će teško biti oboren. Na okruglu i za mnoge grupe nedostižnu obljetnicu u svom će gradu započeti seriju specijalnih koncerata na kojima će na svoje jednako doći fanovi s početka priče, ali i oni koji su rođeni puno kasnije od te prekretničke 1988. godine.

U ponudi će se naći dnevne i limitirani paket ulaznica za oba dana, a prodaja im kreće u ponedjeljak, 13. studenog. Za dnevne karte trebat će odvojiti 80 kn do 31. prosinca, odnosno 90 kn od 1. siječnja. Fan paket ulaznica za oba datuma iznosit će 140 kn, a takvih će u prodaji biti svega 200.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve