Obavijesti

News

Komentari 174

Ubojica tinejdžerke iz Našica skrivao lice dok su ga privodili

Ubojica tinejdžerke iz Našica skrivao lice dok su ga privodili
7

Nakon što je jučerašnji dan proveo kod pritvorskog nadzornika Matej Š. (23) koji je bez imalo grižnje savjesti ubio 17- godišnju Anu Bartolić jutros je priveden istražnom sucu Župnijskog suda u Osijeku

VIDEO

Ubojica Matej Š. (23) koji je nakon svađe Anu Bartolović (17) hladnokrvno ubio i ostavio je da iskrvari priveden je jutros osječkom istražnom sucu. Sudac istrage osječkoga Županijskog suda prihvatio je u srijedu popodne, nakon provedenog ročišta, prijedlog osječkoga Županijskoga državnog odvjetništva i ubojici odredio jednomjesečni istražni zatvor, izvijestio je taj sud.

Glasnogovornik suda Miroslav Rožac rekao je za Hinu kako mu je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ometanja istrage i utjecaja na svjedoke, težine kaznenog djela i posebno teških okolnosti u kojima je ono počinjeno, a za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora.

Mlada djevojka, tinejdžerica, ljubavnu vezu sa svojim krvnikom nikome nije spominjala. Za njega nitko nije znao. On je bila tajna koju nije ispričala ni svojim prijateljicama..


Bilo je kasno navečer, padala je kiša i puhao je vjetar. Vrijeme nije bilo za izlazak i druženje, ali M. Š. (23) iz Našica tražio je od svoje djevojke Ane Bartolović (17) da se nađu.

Rekao je da moraju raščistiti neke probleme. Ništa ne sumnjajući, Ana je sjela na svoj bicikl i krenula niz ulicu prema željezničkom kolodvoru. Tu je bio malo izolirani prostor na kojemu su se mladi iz Koške znali zastajati kad su se htjeli skloniti od pogleda. Bio je mrak i malotko je tu u noći prolazio.

Pokretanje videa...

00:22

- Nakon svađe mladić je djevojci hladnim oružjem zadao više ubodnih i reznih rana, zbog kojih je preminula. Kao motiv se nameće da su njih dvoje bili u nekakvoj vezi i mladić je bio ljubomoran - kazali su iz policije. Time je djelomično rasvijetljen stravičan zločin u Koški nedaleko od Našica. Ana je ostavljena da umre sjedeći uz zgradu napuštenog silosa. Našao ju je mrtvu slučajni prolaznik u 7 sati i odmah pozvao policiju. Kako tad ubojica nije bio poznat, cijela Koška bila je uznemirena zločinom i pitala se tko bi i zašto ubio mirnu i povučenu djevojku. Naime, o Ani Bartolović nitko u selu nije mogao reći ništa ružno. Živjela je s majkom i ocem u Ordanju, zaseoku tik do Koške, a vikendima je dolazila k bratu i snahi u Košku. Tu je ponekad izlazila u lokalni disko klub, šetala s prijateljicama i čuvala malu nećakinju. Da Ana ima dečka ili bilo kakvu vezu, nije znao nitko od obitelji, pa ni njezine najbolje prijateljice.

NK Osijek - NK Inter Zapresic

- Nismo znali da ima dečka jer o tome nikad nije govorila. Bila je povučena cura, ali jako dobra. Tog dečka koji je osumnjičen za njeno ubojstvo nismo nikad vidjele niti znamo tko je - kazao je Anin stric Pavo Bartolović.

Ana u trenutku ubojstva kod sebe nije imala nikakve dokumente. Uhićeni mladić bit će priveden pritvorskom nadzorniku i protiv njega ide kaznena prijava za teško ubojstvo. Mogao bi u zatvor na minimalno deset godina. Neslužbeno se doznaje da je već 24 sata nakon ubojstva policija pronašla ubojicu i cijelu mu je noć obiteljska kuća u Našicama bila okružena policijom.

U njegovu mjestu također šok i nevjerica. Nitko nikad ne bi posumnjao da je on, povučeni informatičar koji je stalno ispred svog računala, pomalo štreberski tip, zapravo hladnokrvni ubojica. Odgojen je u uzornoj i primjernoj obitelji i sin je jedinac kojem nikad ništa nije nedostajalo. Nitko ne zna kad je i kako upoznao malodobnu Anu iz Koške i koliko je dugo trajala njihova veza.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a