Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Hoćeš biti pilot? Trebaju nam piloti, ali doduše i zrakoplovi'

None Foto: Robert Anic/PIXSELL

Na pitanje djevojčice koliko treba učiti da se postane predsjednica, Grabar Kitarović je odgovorila: "Ovo je jako dobro pitanje. Ali nije sve samo u učenju..."

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović počela je svoj trodnevni pohod Zagrebačkoj županiji. Prvo je posjetila Zaprešić. 

Posjetila je klub svjetskih prvaka u kuglanju, u društvu časnih sestara obišla dvorac Lužnica, a u osnovnoj školi u Brdovcu čitala ulomke iz romana "U registraturi". Nakon toga posjetila je i strukovnu školu u Samoboru.

Predsjednicu su djeca u školi u Brdovcu dočekala s navijačkom pjesmom, a osnovnoškolci su predsjednici postavili nekoliko pitanja. 

Na pitanje djevojčice koliko treba učiti da se postane predsjednica, Grabar Kitarović je odgovorila: "Ovo je jako dobro pitanje. Ali nije sve samo u učenju, treba znati ovo, ono... Ali da, i učenje je važno", javlja RTL. 

Nakon što ju je jedan dječak upitao voli li vojnike, zanimalo ju je želi li on postati vojnik. 

"Hoćeš biti pilot", upitala je dječaka na što je on odgovorio potvrdno. "To je dobro, treba nam pilota. Trebaju nam i zrakoplovi, doduše, ali trebaju nam piloti", kazala je kroz smijeh predsjednica.    

Komentari (83)
  • Na pitanje djevojčice koliko treba učiti da se postane predsjednica, Grabar Kitarović je odgovorila: "Ovo je jako dobro pitanje. Ali nije sve samo u učenju, treba znati ovo, ono... Ali da, i učenje je važno",......Mene zanima što je to OVO i ONO ???🙅🙅

    23. 1. 2019,   22:27
  • Ne trebaju nama piloti, ni avioni, nama trebaju novi političari, a ove sve staviti na goli otok.

    23. 1. 2019,   22:33
  • Uz avione kakve su mislili nabaviti, ne trebaju nam piloti,nego kamikaze...

    23. 1. 2019,   22:47