Obavijesti

Promo sadržaj

HOK kasko osiguranje krojeno baš po mjeri vašeg automobila

HOK kasko osiguranje krojeno baš po mjeri vašeg automobila
1

Zamislite svježe ogrebotine na vratima svog automobila ili iznenadnu tuču koja je ostavila ružna udubljenja na haubi... Frustrirajuće, zar ne?

Osnovno (obvezno) osiguranje od autoodgovornosti, nažalost, često nije dovoljno pa je preporučljivo ugovoriti i policu kaska. 
Kasko osiguranje vašeg vozila omogućuje vam da dobijete naknadu za materijalnu štetu na vozilu nastalu u prometnoj nezgodi i onda kada ste vi uzrokovali prometnu nezgodu. Pokriva i mnoge druge materijalne štete: provalu, krađu vozila, elementarne nepogode, lom stakla. Ako vam i to nije dovoljno, u HOK osiguranju misle na sve pa su vam dostupna i dodatna pokrića koja pružaju proširenu zaštitu poput HOK Expressa. Riječ je o asistenciji koja, u slučaju prometne nezgode ili kvara vozila, omogućuje adekvatnu pomoć prilagođenu konkretnom slučaju. To može biti popravak ili vuča vozila, zamjensko vozilo, otključavanje istoga, dostava goriva, vuča vozila u slučaju pogrešnoga goriva, pokriće troškova povratka i smještaja u slučaju prometne nezgode, i to sve na području RH i Europe. 

Uz HOK policu kaska možete ugovoriti i zaštitu stečenog bonusa - što znači da u slučaju nastanka štete zadržavate svoje pravo na stečeni bonus koji u narednoj godini ostaje nepromijenjen. Dodatnim pokrićem Autonezgoda pokrivaju se trajne posljedice na zdravlje/život vozača i putnika koje mogu proizići iz nezgode za vrijeme upravljanja motornim vozilima, a osigurani rizici su trajna invalidnost ili smrt uslijed nezgode. Premija ovisi o ugovorenim iznosima osiguranja, broju registriranih mjesta i statusu vozača, odnosno je li riječ o  vozaču amateru ili profesionalcu.

No, ne odlučuju se svi vozači na policu kaska. Glavni razlog je najčešće financijski, a u HOK–u misle na sve te su nam ponudili opciju ugovaranja "mini kaska". Riječ je zapravo o suženim pokrićima klasičnog kaska. Između "mini" kasko paketa možete izabrati: START, PRO ili FORTE. Izaberite kombinaciju proizvoda koja vam odgovara po opsegu pokrića. Donosimo kratak pregled pokrića po paketima:

KASKO START je namijenjen starijim vozilima, odnosno osobama koje nemaju namjeru osigurati vozilo od punog kaska, a nudi pokriće od sudara s poznatim vozilom, krađe i razbojstva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

KASKO PRO namijenjen je onima koji se smatraju dobrim vozačima i vjeruju da najveću opasnost za njihov automobil predstavljaju rizici na koje ne mogu utjecati – tu su rizici kao što su krađa, tuča, požar, oluja, poplava, udar groma, eksplozija, snijeg i led, krađa guma i ključeva.

KASKO FORTE namijenjen je osobama koji su u svoje vozilo investirali značajna novčana sredstva ili su ga kupili putem kredita te bi ga htjeli zaštititi od velikih i totalnih šteta, dok im manje štete ne predstavljaju problem, odnosno ne ugrožavanju njihovu investiciju. Proizvod je pogodan za novija vozila jer premija i pokriće punog kaska nisu prilagođeni potrebama starijih vozila. 
I na kraju, svakako vam savjetujemo da zovete i raspitate se o paketima. Najvažnije je utvrditi vaše želje kako bi vam proizvod koji ste si priuštili dao željenu sigurnost, zadovoljstvo i povjerenje u vašeg novog partnera – HOK osiguranje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.