Obavijesti

News

Komentari 9

'Holy je u prošlosti griješila, ali nitko nije imun od pogrešaka'

'Holy je u prošlosti griješila, ali nitko nije imun od pogrešaka'

Gordan Maras (SDP) kaže da je svatko tko može pomoći da SDP napravi što bolji rezultat dobrodošao. Njegov kolega Peđa Grbin smatra da je čak i ovakav SDP space shuttle za ostale političke opcije.

VIDEO

Mi smo otvorena stranka. Mirela Holy radila je pogreške u prošlosti, ali nitko nije imun od pogrešaka, odgovorio je Gordan Maras (SDP) na pitanje je li normalno da SDP na listu stavi dođe netko tko je otišao iz stranke i cijelo vrijeme kritizira SDP.

- Svatko tko može pomoći da napravimo što bolji rezultat za mene je dobrodošao. Uvijek treba voditi računa da se za birače SDP-a ne bori od jučer do danas, za njih treba raditi i oni vrlo dobro pamte koliko, tko i na koji način radi - rekao je Maras. 
na pitanje je li se o tome vodilo računa u ovom slučaju uzvratio je da će odgovor na to pitanje dati europski izbori. 

Cilj SDP-a na izborima u svibnju su tri mandata, a Maras je stava da im cilj mora biti da pobijede HDZ. 

- Za mene je jedino to relevantno. Od SDP-a očekujem da bude konkurentan na svim izborima i da pobjeđuje HDZ. Nikad se neću pomiriti s rezultatom koji je 15 ili 20 posto slabiji od HDZ-a. Hrvatska ne zaslužuje ovakvu Vladu. Jer ako mi ne možemo biti alternativa, kad tad će doći netko tko će biti alternativa, a ja želim da SDP bude alternativa - rekao je Maras.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Postavilo se i pitanje treba li s mjesta predsjednika otići Davor Bernardić, ako SDP ne prođe dobro na izborima, Maras je samo kratko kazao kako će se nakon izbora razgovarati o rezultatu.

Peđa Grbin (SDP) stava je da je čak i ovakav SDP space shuttle za ostale političke opcije

- Volio bih da SDP ostvari puno bolji rezultat od tri mandata koje je kao cilj postavio predsjednik stranke, ali ne znam hoće li se to dogoditi. Krajem svibnja vidjet ćemo koliko nam je sve ovo što se događalo u SDP-u naštetilo - rekao je Grbin.

Na pitanje je li čudno da Mirelu Holy koja je kritizirala Davora Bernardića poziva na listu za EU parlament, Grbin je odgovorio:

- Iskreno, više ne znam što je čudno, a što nije - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda