Obavijesti

News

Komentari 90

Holy primila 'dobronamjerno' upozorenje dužnosnika MUP-a

Holy primila 'dobronamjerno' upozorenje dužnosnika MUP-a
2

Rekao je da se meni divi, da sam jako hrabra osoba, ali da se tu ne može ništa napraviti, da Hrvatskom vlada mafija, rekla je Holy i dodala kako ga nije prijavila

VIDEO

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy na konferenciji za novinare u Saboru u srijedu je izjavila kako je primila 'dobronamjerno' upozorenje visokog dužnosnika Ministarstva unutarnjih poslova zbog učestalog upozoravanja na netransparentnost u postupku istraživanja ugljikovodika u Jadranu.

Kazala je kako joj je taj visoki dužnosnik MUP-a pristupio u travnju.

- Taj visoki dužnosnik MUP-a pristupio mi je nakon što sam na konferenciji najavila da će zbog postupka istraživanja ugljikovodika podnijeti interpelaciju. Rekao je da se meni divi, da sam jako hrabra osoba, ali da se tu ne može ništa napraviti, da Hrvatskom vlada mafija i da je svejedno koja je politička opcija na vlasti , da se uglavnom uvijek nađu igrači koji uvijek nađu svoje kanale prema političkim elitama , doslovce tim riječima. I da ako se pogleda koliko ljudi nestane u jednoj godini u Hrvatskoj, ako je samo jedan posto njih ubijen, da su to ogromne cifre. Da se prvo dogodi da t i prijete pa da ti netko slomi ruku, pa nogu, ako i to ne upali, slomit će ti leđa, a ako i to ne upali, da ubit će te . Doslovce tim riječima - rekla je Holy.

Nije željela otkriti o kojem je visokom dužnosniku riječ već je rekla samo da se radi o 'jako visokom dužnosniku MUP-a'. Dodala je kako protiv njega nije podnijela kaznenu prijavu jer je ''to bilo vrlo dobronamjerno''.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prije nekoliko godina mi je na slični način pristupio čovjek iz HDZ-a, nakon rasprave o reviziji Fonda za zaštitu okoliša. Rekao mi je da bi za mene sad moglo nastupiti vrlo opasno razdoblje. Prijavila sam to kolegi ministru unutarnjih poslova koji mi je rekao da se kolega iz HDZ-a referirao na moje odnose sa SDP-om. Nemam vjere u podnošenje prijava u tom smislu – kazala je Holy.

Dodala je će kaznenu prijavu podignuti protiv ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka ako potpiše ugovore s koncesionarima za istraživanje ugljikovodika na Jadranu.

Ostojić: Takvu informaciju trebala je prijaviti

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić osvrnuo se na navode Mirele Holy te kazao da je obveza i dužnost da takvu informaciju prijavi.

- U protivnom gđa. Mirela Holy je u kaznenom djelu, odnosno da prikriva eventualna saznanja ili sumnje u kazneno djelo - rekao je Ostojić. Dodao je kako on nije taj 'jako visoki dužnosnik' te da je o svemu prvi put čuo od novinara.

VIDEO

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag