Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Holy s jointom na Cvjetnom: 'Stranke nas kopiraju i kradu'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL 4
<div> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="hr" dir="ltr">Ni Orah nece u postizborne koalicije, iz Sabora bi mogli podrzavati manjinsku vladu. Za kraj kampanje - dim <a href="https://twitter.com/hashtag/N1info?src=hash">#N1info</a> <a href="https://t.co/ANDxgFhka3">pic.twitter.com/ANDxgFhka3</a></p>&mdash; Antonio Zavada (@azavada) <a href="https://twitter.com/azavada/status/662581362575192065">November 6, 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu Holy je sa članovima stranke simbolično zapalila lulu mira kako bi istaknula zalaganje ORaH-a za liberalizaciju i legalizaciju konoplje

Predsjednica stranke ORaH Mirela Holy u petak je na Cvjetnom trgu poručila kako sve stranke njihove ideje predstavljaju kao svoje. Istaknula je kako su Hrvatskoj nužne reforme pravosuđa, javne uprave i teritorijalnog ustroja što su, smatra, preduvjeti za ostale reforme. Njihovo provođenje, dodala je, bit će uvjet podrške eventualnoj manjinskoj vladi.

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu Holy je sa članovima stranke simbolično zapalila lulu mira kako bi istaknula zalaganje ORaH-a za liberalizaciju i legalizaciju konoplje. Gulila je i krumpire kako bi ukazala na loše pravosudne odluke.

- Mi smo svojim djelovanjem pokazali da smo kilometrima, da ne kažem svjetlosnim godinama, ispred SDP-a i svih drugih stranaka u Hrvatskoj. Jedina smo programska stranka. Svi nas kopiraju, kradu, bezočni su u tome, prisvajaju naše ideje i govore da su njihove - rekla je Holy i ponovila kako koalicija sa SDP-om ne dolazi u obzir osim ako će o njima ovisiti raspisivanje novih izbora.

Komentari (167)
  • Mogu misliti kakvi nam programi bili u školi kad bi ona dobila vlast. Nju treba prikazivati iza 10 navečer.

    6. 11. 2015,   15:40
  • Holy tako i izgleda, kao da se dobro napušila!

    6. 11. 2015,   15:13
  • ..i ona voli popušit.. :)

    6. 11. 2015,   15:43