Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Holy: U stranci ćemo raspisati izbore, ja se neću kandidirati

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL 2

Jedina sam profesionalna političarka u Hrvatskoj koja drži do svoje riječi. Mi ćemo raspisati unutarstranačke izbore i neću se kandidirati za čelo stranke, rekla je Holy

Dogodila se sustavna negativna kampanja koju su provodili i SDP i HDZ, nismo imali podršku medija. Mi jesmo bili u medijima, ali je pitanje ne koji način, ismijavali su nas, nismo imali podršku ni interesnih skupina i medijskih mogula i evo ovo je rezultat svega toga, rekla je predsjednica ORaH-a Mirela Holy , komentirajući nepotpune rezultate parlamentarnih izbora.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava Mirele Holy

Istaknula je kako je ORaH jedini kreativnu kampanju, ali građani nisu to prepoznali. Na pitanje je li zbog lošeg rezultata spremna dati mandat na raspolaganje odgovorila je:

- Razočarana sam. Mi smo jedina programska stranka. Nismo ulazili u dealove, ali očigledno hrvatski birači ne žele dosljedne političare. Neću podnositi ostavku jer to nije potrebno. Stranačkom forumu ću predložiti raspisivanje unutarstranačkih izbora na kojima se neću kandidirati jer sam obećala da ćemo biti treća politička opcija. Ostat ću i dalje član stranke, bit ću aktivna, ali članstvo će morati izabrati novo vodstvo - rekla je Holy.

Komentari (54)
  • propala kao kauč

    8. 11. 2015,   23:24
  • zar nebi bilo dobro za Hrvatsku da netko tko nije uopće prošao prag više nema stranku i izdašno sponzoriranje svoje propale činidbe kroz proračun?....

    8. 11. 2015,   23:30
  • **** Admin **** Poštovani/a, molimo vas isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

    9. 11. 2015,   01:42