Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Holy više nije na čelu ORaH-a: Nije bilo lako, ali je bilo nužno

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ostavke na funkcije potpredsjednice i potpredsjednika stranke podnijeli su i Božana Zadro te Davor Škrlec. ORaH-u predstoje obavezni unutarstranački redovni izbori

Iz stranke ORaH priopćili su da je predsjednica ORaH-a Mirela Holy podnijela formalnu ostavku na funkciju predsjednice stranke putem dopisa članicama i članovima stranke 7. prosinca. 

- Podnošenje ostavke izraz je odgovornosti predsjednice stranke za neispunjavanje planiranog rezultata iz Plana rada za 2015. godinu na parlamentarnim izborima održanih prije mjesec dana. Vanjske i unutarnje razloge postignutog rezultata, predsjednica je iznijela Izvješćem o radu stranke 2015. koje je podržalo Predsjedništvo ORaH-a na 19. sjednici, održanoj 29.11.2015. godine te Glavni forum ORaH-a na 21. sjednici održanoj 6. prosinca 2015. godine, slijedom kojeg je usvojen i Plan rada stranke za 2016. godinu koji predviđa promjene u radu stranke koje su potrebne za uspješan rad u budućnosti - stoji u priopćenju. 

Svjesna odgovornosti za stanje u stranci Mirela Holy je istaknula kako njena ostavka nije ''napuštanje broda koji tone''. Naglasila je kako napuštanje funkcije predsjednice ORaH-a nije lako, ali je nužno jer je loš rezultat na izborima velikim dijelom posljedica i njenog karaktera zbog kojeg stranka trpi štetu. 

Ostavke na funkcije potpredsjednice i potpredsjednika stranke podnijeli su i Božana Zadro te Davor Škrlec. ORaH-u sada predstoje obavezni unutarstranački redovni izbori predviđeni Statutom.

Komentari (41)
  • Sad nek osnuje Ljesnjak i proba ponovo.

    9. 12. 2015,   10:55
  • holy shit!

    9. 12. 2015,   12:48
  • Holy nije ni čovjek ni političar po mom ukusu. Zaradio sam prilično "izbacivanja" sa portala zbog pisanja komentara koji se odnose na njezin privatni život i sklonosti...no, za potez koji je povukla KAPA DOLJE...to Kramarko i Milanović sa svojim hiper egon nikada ne bi i neće učiniti. Boriti će se do poslednje kapi...NAŠE KRVI!

    9. 12. 2015,   10:29