Obavijesti

News

Komentari 41

Holy više nije na čelu ORaH-a: Nije bilo lako, ali je bilo nužno

Holy više nije na čelu ORaH-a: Nije bilo lako, ali je bilo nužno
1

Ostavke na funkcije potpredsjednice i potpredsjednika stranke podnijeli su i Božana Zadro te Davor Škrlec. ORaH-u predstoje obavezni unutarstranački redovni izbori

VIDEO

Iz stranke ORaH priopćili su da je predsjednica ORaH-a Mirela Holy podnijela formalnu ostavku na funkciju predsjednice stranke putem dopisa članicama i članovima stranke 7. prosinca. 

- Podnošenje ostavke izraz je odgovornosti predsjednice stranke za neispunjavanje planiranog rezultata iz Plana rada za 2015. godinu na parlamentarnim izborima održanih prije mjesec dana. Vanjske i unutarnje razloge postignutog rezultata, predsjednica je iznijela Izvješćem o radu stranke 2015. koje je podržalo Predsjedništvo ORaH-a na 19. sjednici, održanoj 29.11.2015. godine te Glavni forum ORaH-a na 21. sjednici održanoj 6. prosinca 2015. godine, slijedom kojeg je usvojen i Plan rada stranke za 2016. godinu koji predviđa promjene u radu stranke koje su potrebne za uspješan rad u budućnosti - stoji u priopćenju. 

Svjesna odgovornosti za stanje u stranci Mirela Holy je istaknula kako njena ostavka nije ''napuštanje broda koji tone''. Naglasila je kako napuštanje funkcije predsjednice ORaH-a nije lako, ali je nužno jer je loš rezultat na izborima velikim dijelom posljedica i njenog karaktera zbog kojeg stranka trpi štetu. 

Ostavke na funkcije potpredsjednice i potpredsjednika stranke podnijeli su i Božana Zadro te Davor Škrlec. ORaH-u sada predstoje obavezni unutarstranački redovni izbori predviđeni Statutom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.