Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Holy: Zoran Milanović me zvao i nudio suradnju, odbila sam...

None Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL 3

Predsjednica ORaH-a rekla je kako im smeta što Vlada tri godine nije radila po programu SDP-a. Nansi Tireli kaže kako Laburisti o koalicijama još nisu govorili

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy u emisiji Hrvatskog radija 'U mreži prvog' kazala je kako ju je prošlog tjedna zvao Zoran Milanović i ponudio predizbornu suradnju što je, kaže, ORaH odbio. 

- Nama nije problem program SDP-a već to što Vlada u tri godine nije radila po tom programu - rekla je Holy.

Tireli (Laburisti): Razgovora sa SDP-om nije ni bilo

Predsjednica Hrvatskih Laburista Nansi Tireli rekla je kako razgovora sa SDP-om nije bilo te da će u stranci o koalicijama govoriti nakon Sabora stranke 15. veljače. 

- Ljevici je potreban konsenzus. Ovo što se događa u Hrvatskoj je više nego zabrinjavajuće. SDP nije odgovorio na izazove socijaldemokracije na koje je trebao odgovoriti u tri godine. No, o koaliciji nisam govorila, ja bi ih osobno zabranila - rekla je Tireli. 

Petrov: Ne idemo nikad s nikim u koaliciju

Gradonačelnik Metkovića i predsjednik stranke Most nezavisnih lista Božo Petrov rekao je kako njegova stranka nikada neće ni s kime ići u koaliciju. 

- Da smo htjeli u koaliciju mogli smo i u stranke. Mi imamo drugačiji put. Smiješno mi je da se godinu dana prije izbora govori o jačanju ljevice i desnice, ne znam što su ljevica i desnica u Hrvatskoj - rekao je Petrov. 

Komentari (153)
  • Da li itko može poreći da koaliranje stranaka nije veleizdaja birača?

    22. 1. 2015,   08:56
  • Ma oni su gotova priča. Previše toga ih povezuje s SDPom. Također su se pojavile još neke neovisne opcije, Naj zanimljiviji mi je Most od Bože Petrova. Mislim da bi mogli uć u Sabor, Tu je i Zid. Labburisti već imaju nekakvo svoje glasačko tijelo, koje će valjda nastavit glasat za njih, Osušio se Orah.

    22. 1. 2015,   08:40
  • Kermit the frog je izgubila svoju šansu kad je podržala luezra,Sinčić je osjetio svoju minutu,preuzeo incijativu i ORAH završi u Božićnem kolaču!

    22. 1. 2015,   08:46