Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Homofobni laburist se ispričao za 'povorku bolesnih pedera'

None Foto: Facebook

Ivica Mraz podnio je ostavku na mjesto člana u Sudu časti Hrvatskih laburista. Ispričao se za homofobni ispad udrugama Kontra i Iskorak i svim njihovim članovima

Član Hrvatskih laburista Ivica Mraz, koji je na svom Facebook profilu povorku ponosa nazvao 'povorkom bolesnih pedera', u petak se ispričao udrugama Kontra i Iskorak i svim njihovim članicama. U pisanoj isprici stoji kako je spreman i osobno se ispričati svima njima.

Tportal piše kako je Mraz nakon svog homofobnog ispada podnio ostavku na mjesto člana u Sudu časti Hrvatskih laburista. Sud časti trebao bi dalje odlučiti o stegovnim mjerama. 

Podsjetimo, Mraz je na svom Facebook profilu komentirao izjavu ministra branitelja Freda Matića, koji je predložio da bi branitelji trebali osiguravati "gay pride".

- Zar je pravi naziv "Povorka ponosa"? Ja bih tu kolonu nazvao "Povorka bolesnih pedera" , i to s braniteljima nikakve veze nema - napisao je Mraz.

Komentari (91)
  • ee mraze izdajico...

    25. 5. 2012,   19:30
  • Mraz koji si ti peder

    25. 5. 2012,   19:14
  • I te udruge kontra i iskorak ne priznam!To je ilegalno!I tko je to uopče dozvolio!Pitajte narod što misli o tome i raspišite referendum!Par političara će odlučivati i provoditi teror nad večinom....ma nemoj

    25. 5. 2012,   19:09