Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Upali su nam u kuću dok smo spavali i počeli cipelariti sina'

None Foto: Željko Rukavina/24sata

Ja sam se mlatio s jednim, sin s drugim, a treći napadač je pobjegao. Sinu su mi na ruci slomili palicu, priča nam Mladen Posavac, u čiju su kuću u subotu provalila trojica maskiranih napadača

Iskočio sam iz sobe i vidio sina Filipa kako leži između kreveta i ormara dok ga cipelare trojica nepoznatih ljudi. Jedan je imao palicu koja je bila slomljena jer je moj sin blokirao udarac u glavu, ispričao nam je Mladen Posavac.

LUDA NOĆ KOD ČAZME Razbili auto, provalili u kuću i tukli mladića te napali policajca

Obitelj Posavac u mjestu Suhaja kraj Čazme proživjela je pravu dramu u noći na subotu, kad su im u kuću upala trojica maskiranih napadača (20), (24), (31).

Prvo su oštetili njihov Golf koji je bio parkiran u dvorištu, a potom su razbili prozor na vratima i ušli u kuću.

- Čuo sam kako netko viče 'ubij ga, ubij ga' i iskočio iz sobe. Odmah sam priskočio u pomoć sinu i počeo se mlatiti s najstarijim napadačem (31), sin se uhvatio u koštac s 24-godišnjim napadačem, dok je najmlađi od njih (20) odmah pobjegao - kaže nam Mladen, glava obitelji Posavac, koji se prisjetio drame. 

Foto: Željko Rukavina/24sata

'Sreća da je tata zgrabio jednog'

Uz njega je bio i sin Filip.

- Čuo sam kako netko provaljuje vrata, izašao iz sobe i vidio trojicu s kapuljačama i navučenim maramama preko lica - priča nam Filip, koji se nakon toga povukao u sobu, ali se spotaknuo. To je bio znak napadačima da ga svim silama počnu tući.

- Tukli su me nogama i rukama, jedan me nastavio mlatiti polovicom palice. Sreća da je tata dotrčao i zgrabio jednog od njih - rekao nam je Filip. 

Tata Mladen uspio je zadržati najstarijeg od trojice napadača, ostala dvojica sjela su u automobil koji je bio parkiran nešto niže u ulici i nekoliko su se puta provezli ispred kuće očekujući da im se pridruži najstariji. 

No nisu računali da će glava obitelji Mladen uspjeti izaći kao pobjednik.

Napao i policajce

Ubrzo je stigla i policija iz obližnje Čazme, jer ih je supruga odmah zvala čim je čula buku.

Mladen nam govori kako se, nakon batina koje mu je dao, najstariji napadač „raspričao“ i rekao da su se došli osvetiti Filipu jer on sad hoda s djevojkom s kojom je on prije godinu dana raskinuo, ali nije mogao preboljeti bivšu ljubav.

Kad je došla policija, nasilnik se opirao i pokušao je udariti policajca, ali su ga savladali i krenuli u potragu za ostalom dvojicom koje su brzo pronašli.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja sva trojica su puštena uz mjere zabrane prilaska obitelji Posavac.

Komentari (207)
  • I nakon svega su pušteni? Odlično, tak treba, super kazna!

    23. 4. 2019,   17:04
  • Vikali su ubij ga! Cipelarili, provalili u kuću, razbili im automobil, slomili palicu na ruci, pokusao udariti policajca i pustili ih??? Što su jos trebali napraviti???

    23. 4. 2019,   17:11
  • S obzirom na to da ste ih pustili, niste ih ni trebali privesti 🤷🏼

    23. 4. 2019,   17:09