Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horor na kupanju: Kamerom je snimila kako se mladić utapa

None Foto: Facebook

Glasnogovornik parka Victoria kaže da su na tom području postavljena najmanje tri znaka koja zabranjuju kupanje u blizini vodopada. Mladiću je pokušao pomoći spasilac, ali nažalost nije uspio

Anneka Bading (24) snimila je u subotu GoPro kamerom mladića koji je pao u vodu i utopio se. Anneka se kupala podno MacKenzie vodopada koji se nalaze zapadno od australskog Melbournea. Mladić (28) je sjedio na stijeni.

- Čula sam kako su mladići koji su bili s njim odjednom počeli vikati i pokazivati prema vodi. Prijatelji i ja nismo znali o čemu se radi. Mislili smo da je u vodi bila neka životinja - kaže Anneka.

- Kada je prijateljica posegnula za mojom kamerom i shvatila da se mladić utapa, izašli smo iz vode. Noge su mi se tresle - kaže Anneka.

Vodopadima se divio spasilac koji nije bio na dužnosti. Skočio je u vodu i pokušao spasiti mladića, ali koji je porijeklom s Tajvana no nije uspio jer je pritisak vode bio prejak. 

- Vozila sam se desetak minuta kako bi uhvatila signal i pozvala pomoć - kaže Anneka.

Tijelo nesretnog mladića pronašli su naredno jutro. Glasnogovornik parka Victoria kaže da su na tom području postavljena najmanje tri znaka koja zabranjuju kupanje u blizini vodopada, piše The Stawell Times. 

Komentari (9)
  • Ma to je samo reklama za GOPRO kameru

    23. 1. 2018,   16:29
  • svijet nikad nije oskudjevo budalama

    29. 1. 2018,   15:22
  • hahaha.......".kad sam vidjela da se mladic utapa...pobjegla sam iz vode...noge su mi se tresle..". pa mogla si pomoci mladicu.....uzas svasta pizhda rodi......

    25. 1. 2018,   14:29