Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horor scene iz ilegalne klinike: Stražnjice 'podižu' cementom

None Foto: screenshot/Youtube

Žene koje žele imati savršenu stražnjicu ponekad odlaze u ilegalne klinike koje ih mogu koštati života. Jedna od takvih je nedavno otkrivena u Brazilu. Djelatnice su uhićene

U javnost je puštena tajna snimka iz ilegalne klinike u Brazilu gdje su se ženama ubrizgavale nedozvoljene supstance za povećanje stražnjice. Također žene koje tamo rade nemaju medicinsku naobrazbu.

U kuću na tri kata u faveli dolazile su žene iz cijelog svijeta. Policija vjeruje da je u dvije godine 50 žena riskiralo svoje živote. Pod kožu su im ubrizgavali cement. Ovu je kliniku policija zatvorila i uhitili su tri djelatnice no ne zna se koliko još takvih klinika postoji.

Policija kaže da su žene dolazile i iz Portugala i da su "tretman" plaćale i po oko 8600 kuna. Supstance koje su se ženama ubrizgavale su bile vrlo rizične i neke su žene u svijetu od toga umrle. No ubrizgavanje cementa za kosti u Brazilu je legalno, ali samo u malim količinama.

Agentica koja je snimila video tvrdi da su joj u klinici nudili ubrizgavanje čak 160 puta više cementa nego što je to dozvoljeno. 

Žene u tridesetima, koje su radile u klinici, tvrdile su da su stručnjakinje, no zapravo ni jedna nije imala potrebnu naobrazbu.

Video je snimljen prošli tjedan u Riju. Žene su agentici obećale kako će se rezultati tretmana odmah vidjeti i da će biti trajni. Policija je otkrila da je klinika bila pod nazorom tri tjedna prije akcije. U klinici su našli i velike količine ilegalnih lijekova i anestetika. Uhićene žene mogle bi dobiti i do 15 godina zatvora, piše Daily Mail. 

Komentari (35)
  • Nezna se ko je lu.i ovi sto su radili u toj kuci ili ovi sta su isli na ubrizgavanje..:)

    18. 5. 2017,   07:11
  • Čuj, savršenu stražnicu...Pa treba se malo potruditi i vježbati, a ne se uvaliti u fotelju i platiti da ti je netko drugi napravi..Kud vodi ovaj svijet :-(

    18. 5. 2017,   07:53
  • Ovo ispada ko da su im ubrizgavali Dalmacijacement, nemrem se otet dojmu kome je to lijepo i ukusno imat guzičetinu od 2kubika i još k tome dovest zdravlje i život u pitanje aj bok

    18. 5. 2017,   08:29