Obavijesti

News

Komentari 149

'Napadač mu je zarinuo nož u prsa. Bio je to pravi pokolj...'

'Napadač mu je zarinuo nož u prsa. Bio je to pravi pokolj...'
3

Iz policije su potvrdili da je došlo do napada, kao i nitko nije smrtno stradao. Ističu da je veliki broj pripadnika policijskih snaga na terenu, i da će izvjestiti javnost o incidentu...

VIDEO

Muškarac naoružan nožem u njemačkom gradu Lübecku napao je ljude koji su se s njim vozili u autobusu u smjeru održavanja Travemünde sajma, javlja njemački Bild.

Napad je potvrdila i njemačka policija, koja je kratko poručila da je velik broj djelatnika na terenu te da će izvjestiti javnost čim budu imali više informacija. 

Prema zasad dostupnim infomacijama, nema mrtvih, a u napadu je ranjeno 14 ljudi. Od toga, dva čovjeka su teže ozlijeđena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema informacijama lokalnog portala LN Online, policija je već uhvatila počinitelja. Napad je navodno počinjen kuhinjskim nožem. Počinitelj je sa sobom imao ruksak iz koje je počeo izlaziti dim. U ruksaku se navodno nalazila zapaljiva tekućina, no do većeg požara nije došlo.  

Jedan od očevidaca Lothar H. (87) za LN Online je izjavio: 'Putnici su vrišteći pokušavali iskočiti iz autobusa. Bilo je strašno. Odveli su ozlijeđene'. 

Očevidac koji se u trenutku napada nalazio u busu, izjavio je: 'Jedna od žrtava taman se ustala i ponudila starijoj gospođi svoje sjedaće mjesto. U tom trenutku, napadač mu je zarinuo nož u prsa. Dogodio se pravi pokolj'. 

Prema podacima kojima raspolaže Lübecker-Online, napadač je mušarac u tridesetim godinama, i tvrdi da je porijeklom iz Irana.

Državna tužiteljica Ulla Hingst za medije je izjavila da u ovom trenutku 'ništa nije isključeno, pa ni mogućnost da se radi o terorističkom napadu'. 

Prema posljednjim informacijama, počinitelj je njemački državljanin. No 34-godišnjak nije rođen u Njemačkoj. Isto tako, za sada 'nema indicija da je u ovom slučaju došlo do političke radikalizacije.'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1