Obavijesti

News

Komentari 41

Horor u Danskoj: Otac nakon vlastitog vjenčanja silovao kćer

Umjesto da joj ostane u najljepšem sjećanju, vjenčanje svojeg oca 20-godišnja će Dankinja pamtiti kao najgori dan svojeg života. Njen ju je otac te noći naime silovao.

VIDEO

Danski sud osudio je 50-godišnjeg Danca koji je u noći vlastitog vjenčanja silovao svoju 20-godišnju kći. Stravična tragedija dogodila se u kolovozu 2018. godine kod Koldinga, grada na jugu Danske. 

Nakon što se slavljenikova kći onesvijestila od alkohola, gosti su je odnijeli u apartman rezerviran za mladence. Tamo su je ostavili na krevetu, a kada su se u apartmanu pojavili novopečeni supružnici, oni su legli na isti krevet s njom i to tako da je njen otac bio između nje i njegove nove supruge. 

Prema njenom svjedočenju na sudu, njen ju je otac ubrzo počeo dirati. Iako ga je ona molila da prestane i pokušala ustati, otac ju je zgrabio i silovao ju. Tužitelj je pred sudom objasnio da je djevojka bila prepijana pa nije mogla pružiti fizički otpor, a njen je otac to monstruozno iskoristio. 

Nekoliko dana nakon silovanja, otac se kćeri javio SMS-om te joj se ispričao i objasnio da je mislio da ima seksualni odnos sa suprugom. Ona mu je odgovorila da prekida sve kontakte i prijavila ga, piše New York Post.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pred sudom je pak tvrdio da se od lijeganja u krevet ne sjeća baš ničega i pred svima preklinjao kći da mu oprosti i da ostanu u kontaktu. 

Otac i kći inače godinama nisu bili u kontaktu, a nanovo su se povezali početkom 2018. godine kada ju je otac i pozvao na vjenčanje. Samo osam mjeseci kasnije djevojka je sigurno poželjela da nikad nije srela svojeg oca. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1