Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horor u Rusiji: Silovao curicu pa je ubio i unakazio sjekirom

Šerbakov je prija bio u zatvoru. Odslužio je 15 godina jer je ubio ljubavnicu. Odsjekao joj je dojku i genitalije. Nakon što je izišao iz zatvora zaposlio se u manastiru, ali je dobio otkaz

Sergej Šerbakov (61) je šokirao javnost u Rusiji brutalnim ubojstvom tinejdžerice (14). Tinejdžericu su pronašli silovanu, unakaženog lica i razrezanih genitalija u štali na sjeveru Rusije.

Djevojčica je krenula biciklom obići lokalni manastir. Tamo ju je Šerbakov napao. Pronalazak unakaženog mrtvog tijela je šokirao policajce. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Scena je bila užasna, čak su se i policajci zgražali - rekao je svjedok.

Šerbakov je prije bio u zatvoru. Odslužio je 15 godina jer je ubio ljubavnicu. Odsjekao joj je dojku i genitalije. Nakon što je izišao iz zatvora zaposlio se u manastiru, ali je dobio otkaz jer je tamo dolazio u društvu pijanih žena.

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Majka ubijene djevojčice kaže da se njezino dijete našlo na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Šerbakov je policiji priznao ubojstvo tinejdžerice čim su ga našli. 

- Bio sam jako pijan. Koristio sam sjekiru i nož prilikom ubojstva - izjavio je policajcima Šerbakov.

Komentari (11)
  • Zasto se govori o bolesnom umu? Da bi se takve strpalo na lijecenje? Radi se o zlim ljudima, nekada bi se reklo da je "vrag usao u njih". Prijeki sud-smrtna kazna. Jako cijenim Kineze. Oni to ne razvlace 30 godina, sve je rjeseno u par mjeseci.

    23. 8. 2018,   22:49
  • kod nas bi to bio sex bez pristanka ili cak samo rukovanje

    24. 8. 2018,   06:52
  • Ma kakav zatvor... u danasnje vrijeme to nisu zatvori nego hoteli sa 5 zvjezdica... ja bi uvela ponovo uvela za takve zatvore i kazne kao sto su bile u srednjem vijeku... Pa neka pati jer drugo nije ni zasluzio 😡

    23. 8. 2018,   23:28