Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horor: Ženu ubila struja u kadi, brat joj htio pomoći - umro i on

Srbija: Nesretna žena doživjela je strujni udar dok se kupala. Brat je razvalio vrata kupaonice i kad je pokušao oživjeti sestru, struja je udarila i njega i ubila ga na licu mjesta

Dvoje ljudi, prema prvim informacijama brat i sestra, nastradali su u srijedu navečer od strujnog udara u doljevačkom selu Orljane u Srbiji.

Kako javlja Alo.rs, prema prvim informacijama riječ je o vlasniku lokalnog kafića "Alas" i njegovoj sestri. Nesretna žena doživjela je strujni udar dok se kupala, a  brat je poginuo pokušavajući je spasiti. On je razvalio vrata kupaonice i kad je pokušao oživjeti sestru, struja je udarila i njega i ubila ga na licu mjesta.

Niška policija je potvrdila da je prijavu o pronalasku dva beživotna tijela primila u srijedu u 21.50 sati te da se najvjerojatnije radi o smrti od strujnog udara. Očevid je u tijeku.

Komentari (32)
  • Nema veze gdje se dogodilo, poucno je znati, sta se dogodi kad imas strujni bojler, dobro moraš, ali ga iskljucis, mad je i nov, zatim sklopku struje sta bi trebalao biti bavezno u kuci, ona je bila jos ziva a on je uhvatio da je izvuce i bio mrtav prije nje, a da je okrenuo sklopku oboje bi ostali zivi, 99%, a opet gdje je Fidova sklopka, uzemljenje, sklopka na trafostanici, (nema) itd,

    13. 7. 2017,   06:07
  • To se zove istinska ljubav brace i sestara .A sta reci zalosno ne daj Boze nikome

    13. 7. 2017,   07:46
  • Zato se prije kupanja bojler uvijek ugasi.

    13. 7. 2017,   05:56