Obavijesti

News

Komentari 3

Horoskop: Bandića očekuju problemi zbog mnogo afera

Zbog teškog aspekta u horoskopu sreća ga je napustila u posljednji trenutak. Vjerovao je u pobjedu, pa ga je poraz opalio kao mokra krpa

VIDEO

Milan Bandić rođen je u znaku tajanstvenog Škorpiona. Njegovom natalnom kartom dominira fiksni, težak aspekt (t-kvadrat), koji ga stalno tjera na akciju, borbu i dokazivanje, pri čemu ne bira sredstva. Vladar solarnog znaka Pluton nalazi se u Lavu - on mora biti na sceni, u svim medijima, no nije shvatio da to “iskakanje iz paštete” ljude iritira. Jupiter-Saturn, planeti koji su na dan izbora Josipoviću bili u konjukciji i donijeli mu predsjednički položaj, u Bandićevu horoskopu su u lošem aspektu. Planet srećonoša Jupiter tijekom izbora zatvorio mu je t-kvadrat pa Bandić vjerojatno misli kako ga je sreća na izborima napustila u posljednji trenutak. Bandić je zaboravio da je gradonačelnik postao zahvaljujući SDP-u, a zadnje, izravne izbore za gradonačelnika dobio tek u drugom krugu. Pitanje je i bi li ih dobio da je imao drugog protukandidata.
Bandić je dugo bio nedodirljiv, no uskoro će imati velikih problema zbog svih afera koje mu pripisuju. Sljedeće dvije godine bit će mu vrlo teške zbog problema s pravosuđem, što bi mu se moglo odraziti na zdravlje. Trebao bi usporiti žestoki tempo života, ali problem je što on to jednostavno ne može: Mars na Ascedentu te konjukcija Sunca, Merkura i Saturna u kvadratu s Jupiterom i Plutonom tjeraju ga da potroši tu silnu količinu energije kojom raspolaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.