Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Horvatinčić o odšteti djeci Talijana: Ugovor je potpisan

None Foto: Dino Stanin/Pixsell, Hrvoje Jelavić/Pixsell

Tomislav Horvatinčić je opet reagirao u četvrtak i tvrdi da je prije tri dana potpisana nagodba, između tvrtke čiji je on predsjednik, osiguranja te odvjetnika obitelji stradalih

Nakon što je Tomo Horvatinčić u srijedu izjavio kako  su djeca poginulog talijanskog bračnog para obeštećena za pomorsku nesreću - sin stradalih Talijana tvrdi kako to nije istina.

TOČAN IZNOS NEPOZNAT Horvatinčić: 'Nagodio sam se s djecom, tražili su 8 mil. eura...'

Horvatinčić je opet reagirao u četvrtak i tvrdi da je prije tri dana potpisana nagodba, između tvrtke čiji je on predsjednik, osiguranja te odvjetnika obitelji stradalih, javlja RTL. Odvjetnik djece poginulog bračnog para tu informaciju nije htio potvrditi, jer kaže za to nema ovlaštenje te je vezan tajnom.

PROCES Horvatinčić: 'Nagodili smo se'; Odvjetnik djece: 'To je laž...'

-  I ako možete reći da imate bilo kakvu zadovoljštinu na kraju suđenja da je postignut dogovor između djece poginulih i s druge strane mene. Oni su u potpunosti obeštećeni, ako se gubitak roditelja uopće može obeštetiti u nekakvom financijskom smislu. Izražavam žaljenje, to je bila velika nesreća, koja se nažalost može dogoditi svakome. Ubijan sam ovih sedam godina od strane medija zbog svakakvih izmišljanja i laži, ali ja se ne znam drukčiji braniti nego žaljenjem zbog gubitka roditelja. Posjećujem groblje. Čim sam izišao iz pritvora u Šibeniku, u tom prvom tjednu sam otišao kod odvjetnika oštećenih. Oni su tražili 8,3 milijuna eura, što je bilo neprihvatljivo, ali eto ipak postignut je dogovor i djeca su obeštećena - rekao je u srijedu Horvatinčić.

 

Komentari (21)
  • A doći će i tebi vrag po svoje, vidit ćeš

    12. 4. 2018,   19:34
  • Tajkun misli da je oprao lice i što je najbitnije dušu, što je isplatio odštetu obitelji poginulih.... Dok on priča o nagodbi zna se koliko je humana... znači priznaje da je kriv... Kad netko nije kriv nema nagodbe... Jedno sme...će...

    12. 4. 2018,   19:58
  • taj vjerojatno još ništa u životu nije rekao istiniti. to trubi već sedam godina

    12. 4. 2018,   20:34