Obavijesti

Promo sadržaj

Hotel Aristos - hotel u Zagrebu dizajniran po Vašoj mjeri

Hotel Aristos - hotel u Zagrebu dizajniran po Vašoj mjeri
7

Uz kvalitetan boravak u 150 comfort i deluxe soba, hotel nudi pravi gastronomski doživljaj, organizaciju raznih svečanosti, opuštajuću wellness & spa oazu te moderan kongresni centar

Hotel Aristos je hotel 4 zvjezdice, smješten u Novom Zagrebu - Buzin, udaljen svega nekoliko minuta vožnje od zračne luke i centra grada. Uz kvalitetan boravak u 150 comfort i deluxe soba, hotel nudi pravi gastronomski doživljaj, organizaciju raznih svečanosti, opuštajuću wellness & spa oazu te moderan kongresni centar.

Kod organizacije privatnih i svadbenih svečanosti, Hotel pruža visoku razinu usluge, profesionalnost i daje dojam profinjenosti. Na raspolaganju je moderan ambijent Grand dvorane, restoran Tiara, salon Elegante te atraktivan prostor Momento bara, Vitrum salon i terasa hotela. Očekuje Vas pravi gurmanski doživljaj uz bogatu ponudu svadbenih i svečanih menija, a za sve sladokusce, slastice izrađene u hotelskoj slastičarnici. Za nadolazeće blagdane, hotel Aristos je pripremio mix kolača, pripremljenih prema domaćoj recepturi, koje možete naručiti za svega 89,00 Kn po kilogramu te upotpuniti svoj blagdanski stol i uživati u nezaobilaznim okusima mađarskih tortica, rafaelo i punč kuglica, bijele pite, išlera, vanil kiflica i zvjezdica.

Wellness & spa centar Aristos je mirna oaza u Zagrebu, idealna za kratkotrajan bijeg od svakodnevne rutine gdje možete uživati u opuštajućim trenucima u relax i spa zoni uz ponudu bio, infracrvene, parne saune i hidromasažne kupelji. Wellness centar svakodnevno nudi velik izbor terapijskih i wellness masaža te vrhunske tretmane njege lica i tijela. S obzirom da dolazi vrijeme darivanja, wellness & spa centar pripremio je blagdanski popust od 20 % na kupnju poklon bonova u vrijednosti iznad 200,00 Kn koje možete kreirati sami odabirom wellness usluga i tretmana iz redovne ponude. Popust se primjenjuje na kupovinu u periodu od 01.12. - 25.12.2016., a kupljeni poklon bon se može iskoristiti unutar 3 mjeseca od datuma kupnje. Ne propustite idealan wellness poklon za sebe i Vama drage osobe.

Provjerite zašto je prošlogodišnji Advent u Zagrebu proglašen najboljom europskom manifestacijom u konkurenciji 20 gradova. Posjetite Zagreb te doživite ugođaj Adventa i pravi zimski ugođaj metropole uz mirise kuhanog vina i primamljive zimske okuse! Rezervirajte za sebe, prijatelje, obitelj Zimski paket u hotelu Aristos. Uživajte u udobnosti deluxe soba, opuštajućim trenucima u wellness & spa centru te za svega nekoliko minuta vožnje stižete do Božićnih sajmova u centru grada. Rezervirajte paket od 1.200,00 Kn za dvije osobe za dva noćenja uz uključen wellness i besplatan parking.

Za sve one koji žele doživjeti romantičan doček Nove 2017. godine, mogu rezervirati poseban Novogodišnji paket za dvoje te uživati u opuštajućim wellness trenucima, bogatoj večeri serviranoj u intimi deluxe sobe i novogodišnjem doručku.

Za potrebe organizacije raznih poslovnih događanja, gostima je na raspolaganju moderan kongresno banketni centar s recepcijom, sedam multifunkcionalnih dvorana i apartmanima za sastanke. 

www.hotel-aristos.hr

Hotel Aristos ▪ Cebini 33, 10 000 Zagreb ▪ Tel: + 385 1 6695 900 ▪ E-mail: aristos@hotel-aristos.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline