Obavijesti

Promo sadržaj

Hotel Marcius pravo je mjesto za savršen zimski odmor

Hotel  Marcius pravo je mjesto za savršen zimski odmor
6

Kilometri skijaških staza, snijeg na stazama tijekom cijele skijaške sezone, zatvorene i tople vučnice, samo su neki od razloga koji godinama privlači brojne posjetitelje u Nassfeld , jedno od najboljih skijališta Austrije

Kompleks Marcius na nadmorskoj visini od 1400 metara neposredno uz skijalište udaljen je svega 100 metara od najbliže žičare u području skijališta Nassfeld. Ako  ste tip hotelskog gosta vaš savršen izbor je hotel Marcius, smješten u Sonnleitenu na skijalištu Nassfeld. Za sve one koji više vole uživati  u opuštenoj apartmanskoj atmosferi sa svojom obitelji nudimo smještaj  u nekom od 30 apartmana Marcius gostinjske kuće koja se nalazi na samoj skijaškoj stazi i nudi besplatan parking za vozila.

Smješten uz skijašku stazu, dječju stazu i školu skijanja bajkoviti hotel Marcius nudi sve za savršen odmor. Ponuda u siječnju 2020. / Za sve dolaske nedjeljom  skijajte jedan dan gratis, hotel vam jedno noćenje poklanja. (4=3, 5=4,  6=5, 7=6).  

Osoblje hotela i apartmana Marcius govori Hrvatski jezik. Hotel je spoj tradicionalnog austrijskog ugođaja I svega što zahtijeva moderni gost. Osoblje hotela govori Hrvatski jezik i stoji na raspolaganju svakom gostu i djetetu. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom hotelu, a gosti  mogu birati  ‘Standard’ ili ‘Komfort’ sobe. Sve sobe imaju  satelitski TV, sušilo za kosu, kupaonicu s tušem i WC-om, te odvojeni dio za odmor. 

Nakon cjelodnevnih aktivnosti na snijegu i svježem zraku, po povratku u hotel možete se opustiti u zatvorenom hotelskom bazenu ili se opuštati u dvije finske saune ili parnoj kupelji. Dok se vi opuštate vašoj djeci će biti zanimljivo družiti se s prijateljima u dječjoj igraonici koja im stoji na raspolaganju u prostorijama hotela Marcius. 

Hotelski restoran poslužuje goste  specijalitetima lokalne austrijske kuhinje ali i internacionalnim jelima. U hotelu se nalazi i ugodan bar, u kojem u prijateljskoj atmosferi možete provesti poslijepodne i večer.  Vikendima  za goste u baru svira glazba uživo. 

Ljubazno osoblje čeka na vas.Zato ne propustite i rezervirajte svoj odmor već danas.  Izaberite neke od brojnih mogućnosti i odličnih ponuda iz Marcius ponude na www.hotel-marcius.at.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura