Obavijesti

News

Komentari 79

Žena mrtva već šest godina, a HRAST ju pozvao na glasanje

Žena mrtva već šest godina, a HRAST ju pozvao na glasanje
2

Ladislav Ilčić, predsjednik HRASTA - Pokreta za uspješnu Hrvatsku, kaže da ne zna kako su podaci o osobama koje nisu žive zalutale u njihovu bazu simpatizera

VIDEO

Puni poštanski sandučići predizbornih letaka već su neko vrijeme svakidašnjica svih građana, a Vinkovčaninu Siniši Šmigocu su prisjeli.

U mnoštvu letaka koje je izvadio iz svojeg sandučića za poštu pronašao je i dvije kuverte naslovljene na majku. Poslala ih je stranka HRAST te je pozivaju da glasa za njih. Ništa ne bi bilo čudno da Sinišina majka nije mrtva već šest godina.

- To me je baš razljutilo. Nije mi jasno na koji su način došli do imena moje majke kad sam, nakon njezine smrti, sve odjavio s njezina imena i ono se više ne nalazi na popisu birača. I još pošalju dvije kuverte na njezino ime, a na moje, koji sam živ i imam pravo glasa, ni jednu. Sad razmišljam jedino da ih tužim i tražim naknadu za duševne boli - kaže revoltirani Siniša dodajući kako za prošle parlamentarne izbore na adresu nije došlo ništa na ime mrtve majke pa mu je čudno otkud onda to baš sad.

Ladislav Ilčić, predsjednik HRASTA - Pokreta za uspješnu Hrvatsku, rekao nam je da ne zna kako su podaci o osobama koje nisu žive zalutale u njihovu bazu simpatizera jer se trude redovito je ažurirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ispričavam se i žao mi je zbog nenamjerne pogreške. Znam da nije lako kad se na ime bližnjeg koji je preminuo primi pošta. Vjerujem da će takvih nenamjernih pogrešaka biti sve manje, no teško je izbjeći pojedinačne pogreške - rekao je Ilčić te napominje kako imaju slučajeva da im se poslana pisma vrate, primjerice, zbog preseljenja ljudi, pa takve u bazi tada označe kao neaktivne.

HRAST se u 5. izbornoj jedinici natječe na listi Domoljubne koalicije koju vodi HDZ.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a