Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvat slomio noge skijašici u Austriji i pokušao pobjeći

None Foto: cube-nassfeld.at

Snowboarder (38) se zabio u skijašicu na stazi u Nassfeldu, a kako se nije uspio sporazumjeti s njom i njenom grupom otišao je prema vučnici

Hrvat (38) zabio se snowboardom u skijašicu (32) na austrijskom skijalištu u Nassfeldu u utorak ujutro. Muškarac je nakon sudara pobjegao, no uhvatio ga je otac skijašice, piše Austrian Times. Nakon što se zabio u ženu i slomio joj ligamente na nogama, snowboarder joj je pokušao pomoći. Ali, kako on nije znao njemački, a ona ne govori engleski, nastavio je svojim putem. Otac (55) skijašice, koji je policajac van dužnosti, krenuo je za muškarcem i uhvatio ga prije nego je stigao do vučnice. Doveo ga je do službenika kojima je na engleskom objasnio da je pokušao pomoći ženi. Odlučili su da ga neće kazniti za nepružanje pomoći, ali bi mogao odgovarati za nenamjerno nanošenje ozljeda.

Komentari (7)
  • majko mila, po naslovu, covik bi pomislio da je uzeo baseball palicu i da ju je isprebijao, pa put pod noge... Bar su njemu citave, a ona da zna Engleski, to joj se nebi ni dogodilo... :)))) Eto joj sad na!

    12. 3. 2009,   11:07
  • Nek se skija po Sloveniji..

    12. 3. 2009,   11:35
  • tko još ne zna engleski??????

    12. 3. 2009,   10:55