Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvat u Austriji ubio je ženu: Dobio doživotnu kaznu zatvora

Na sudu je Dragan K. tvrdio da je jako volio svoju ženu i da je htio da opet budu obitelj. On je u ožujku prošle godine ubio svoju ženu Sarajku K. (46)

Dragan K. (45), Hrvat koji je u austrijskom Bad Schallerbahu u ožujku prošle godine nožem na smrt izbo svoju ženu Sarajku K. (46), dobio je doživotnu kaznu zatvora, piše u četvrtak Kurir. 

Prema presudi ženu je ubo 68 puta. 

Po dolasku policije odmah je sve priznao i nije se opirao uhićenju. Par se bio razvodio i postupak je bio u tijeku pred sudom u Ivanić Gradu, a razvod je zatražio upravo on. Njihovo dvoje djece od 13 i 18 godina su ostali i bez majke koja je godinu dana prije ubojstva otišla raditi u Austriju. 

DETALJI UBOJSTVA Liječio se od depresije? Dragan je htio razvod, a onda ju je ubio

Susjedi bračnog para u Ivanić Gradu pričaju kako je Sarajka bila izuzetno vrijedna žena koja je puno radila, ali je stalno bila nasmiješena. Roditelji ubijene kazali su tada kako su za tragediju doznali na vijestima, a kći para na televiziji je prepoznala zgradu u kojoj je živjela majka te tako doznala da je ubijena.

Kazali su i kako je žena već sve pripremila da sina odvede sa sobom u Austriji, no na zadnjem ročištu nije bilo socijalne radnice pa je sud odgođen za svibanj. 

Dragan se, kažu, liječio od depresije, bio je dobar i vrijedan, ali i nasilan. Na sudu je tvrdio da je jako volio svoju ženu i da je htio da opet budu obitelj. 

Komentari (43)
  • A koliko je onaj mladić iz zagreba što je isto trudnu djevojku iz ljubavi u autu izbo 98 puta dobio zatvora

    9. 5. 2019,   23:31
  • tako bi trebalo svugdje osuđivati ubojice...

    9. 5. 2019,   23:08
  • To se zove sustvo.tamo ne postoji najpoznatiji hrvatski izraz.ne osjecam se krivim

    9. 5. 2019,   23:44