Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvat uvjeravao policiju da ide kod cure, nisu mu povjerovali

None Foto: Marcel Kusch/DPA/PIXSELL

Nakon što su ga testirali na drogu pokazalo se da je uzeo amfetamine. Nakon toga su policajci pregledali automobil i pronašli 42,8 kilograma amfetamina u vrijednosti više od pola milijuna eura

Njemačka policija je u četvrtak, 15. studenog, u 19.45 sati na autocesti A61 kod Mönchengladbacha zaustavila 30-godišnjeg Hrvata.

Vozio je Smart, a kada su ga zaustavili bio je vidljivo nervozan. Uvjeravao je policiju da vozi iz Breda u Nizozemskoj prema Stuttgartu jer želi posjetiti svoju djevojku.

Nakon što su ga testirali na drogu pokazalo se da je uzeo amfetamine. Nakon toga su policajci pregledali automobil i pronašli 42,8 kilograma amfetamina u vrijednosti više od pola milijuna eura.

Tužiteljstvo u Mönchengladbachu za hrvatskog državljanina je izdalo uhidbeni nalog. Trenutno se nalazi u pritvoru.

Komentari (64)
  • Ni Njemci i njihova policija nisu sto su bili. Postali su pravi komunjare. Gnjave i maltretiraju covjeka samo zato sto razvija poduzetnistvo a time i kapitalizam. I zato sto je Hrvat.

    21. 11. 2018,   15:30
  • Baš bi volija vidit koliku čemu kaznu za to odrapit. Očemo li to pročitati na našim portalima, ili će biti zataškano ka i sve normalno za cijeli zapad, osim za nas i našu politiku.

    21. 11. 2018,   16:05
  • Di je stalo 50kila u smarta

    21. 11. 2018,   15:13