Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvati na rad u Irsku, ministar rada Marko Pavić na irski viski

None Foto: Photographer: Vedran Tomac

HDZ je obećao zaustaviti iseljavanje, ali Irska je omiljena destinacija i bolji život je tamo potražilo oko 15.000 Hrvata. Ministar rada Marko Pavić na zabavi se počastio irskim viskijem

Poznati irski proizvođač viskija organizirao je u nedjelju događaj pod nazivom “radni vikend”. U biti je riječ o zabavi uz nastup bendova i radionice.

Od poznatih ljudi bili su i HDZ-ov ministar rada Marko Pavić, ali i bivši ministar, Vlaho Orepić.

HDZ je obećao zaustaviti iseljavanje, ali Irska je omiljena destinacija i bolji život je tamo potražilo oko 15.000 Hrvata. A ministar rada počastio se irskim viskijem.

Komentari (18)
  • ADZ je uništio ovu državu gore od svih četnika i veći je neprijatelj ovog naroda o onih bradonja iz 90-tih.

    11. 9. 2017,   22:35
  • gledam ankete o popularnosti, iste one u kojima gospodin nitko pobjedjuje, kolindi pada popularnost, plenkovicu pada popularnost, a hdzeu raste!!!!! pa halo, kako je to moguce!!!??? to znaci da su kockoglavi rvati toliko zadojeni da im seselj dodje na celo adezea i dalje ce biti za adeze!!!

    12. 9. 2017,   04:49
  • HDZ koju politiku sprovodi????? Pa politiku Frane Tuđmana sigurno ne, a on je želio da se iseljenici vraćaju a ne da se mladi iseljavaju... možda onu od Starčeviča....Hrvatska neovisna (recimo kao Švicarska koju su puno puta spomiljali do sada) Hrvatska lisnca u Hrvatskom đepu i Hrvatska puška na Hrvatskom ramenu.... Jeli to što HDZ, SDP itd itd.... pa i svi ostali do sada sprovode... Potpuni kolaps.....

    11. 9. 2017,   22:58