Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvatska kraljica obrva: 'Na čupanje mi dolaze i MMA borci'

None Foto: 9

Romana Tralić (25) iz Zagreba je obrve počela uređivati prije 2 godine, sasvim slučajno. Danas, iza sebe ima preko 2.000 počupanih obrva, vlastite mušterije, a čupanje smatra umjetnosti

Prije dvije godine jedna joj je djevojka tada došla na šminkanje i na kraju su se dogovorile da će joj počupati obrve. Obje su bile zadovoljne, i Romana je stavila fotografiju desne (uređene) obrve i lijeve (neuređene) obrve na Facebook i odjednom je počela dobivati jako puno upita kada bi se cure mogle naručiti za termin.

POGLEDAJTE VIDEO: Priča o hrvatskoj kraljici obrva

Čupa pincetom, obrve skrati škaricama i na kraju iscrta lagano sjenilom za obrve da bi se dobio kompletni dojam.
- Problema nisam imala mnogo, osim ako su obrve vrlo različite jedna od druge, onda treba stvarno paziti da ih se što više napravi sličnima, ako već ne mogu biti jednake, kaže Romana.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je dobila nadimak 'Kraljica obrva'

- Imala sam jedan primjer djevojke čije su obrve cijelom dužinom rasle prema gore i iskreno, kad je sjela na stolicu imala sam osjećaj da neću znati kako s njima i šta, na kraju je ispalo savršeno i nastavila je dolaziti.

U zadnje joj vrijeme dolazi dosta muške populacije na uređivanje obrva. To ju je jako iznenadilo jer muškarci imaju predrasude prema čupanju obrva. - A tek kada dođu i vide da to uopće nije niti slično prepočupanim muškim obrvama koje vide na Instagramu onda oni i nastave dolaziti, iskrena je Ramona.

- Lijepo je vidjeti uređene obrve, tako da se nemojte bojati pincete!

Želja joj je proširiti se i imati svoj Make up i Eyebrow studio. Namjerava upisati tečaj čupanja obrva koncem i na kraju japansko iscrtavanje jer je dosta cura traži da završi te tečajeve.

- Svoj posao obožavam. Osmjeh na licima cura dok vide koliko obrve mogu promjeniti izraz lica i otvoriti pogled govori više od ičeg. Koliko sretne dolaze k meni, a tek dok odlaze - neprocjenjivo. Još mogu i nadodati da sa svojim klijenticama uvijek imam otvoren i prijateljski odnos, pa mi je još veći gušt raditi, zaključila je Ramona.

Komentari (165)
  • ...Mesić bježi od nje ko vrag od tamjana...;-))))

    19. 3. 2016,   19:15
  • Za tu malu sam čul da se kresnula sa pol Zagreba. Pitam se koji joj je od tih postavil članak.

    19. 3. 2016,   20:08
  • Sponzorirani članak.

    19. 3. 2016,   20:36