Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatska Lutrija u suradnji s igračima pomaže KBC-u Zagreb

Hrvatska Lutrija u suradnji s igračima pomaže KBC-u Zagreb
1

Hrvatska Lutrija i njezini igrači pokazali su veliko srce i udružili su snage te su humanitarnom akcijom odlučili donirati sredstva KBC-u Zagreb. Novac se donira kroz igranje igre brojčane lutrije Moj prvi milijun, a ako i vi želite sudjelovati pomoći, u članku vam donosimo detalje

Moj prvi milijun još je jedna igra Hrvatske Lutrije koja je u prodaju krenula 28. listopada te će trajati do 26. prosinca 2019. Dio prihoda od igre izdvaja se u korist Klinike za onkologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Svaki dan izvlači se 10 sigurnih dobitaka po 1.000 kuna, između sretnih brojeva prodanih prethodni dan, a u završnom izvlačenju 27. prosinca najsretniji broj će donijeti dobitak od 1 000 000 kuna. 

"Na pola smo puta i do sada je održano 30 dnevnih izvlačenja, a čak 60 izvučenih sretnih brojeva čeka na isplatu lijepih iznosa pa pozivamo sve igrače da provjere svoje potvrde te ako su vlasnici dobitnih sretnih brojeva podignu dobitke",  poručuju iz Hrvatske Lutrije. 

Čuvajte svoje brojeve! 

Svi igrači koji nisu osvojili dobitke u dnevnim izvlačenjima novu priliku imaju u prosincu. Zato iz HL-a poručuju da čuvate svoje potvrde/sretne brojeve jer u završnom izvlačenju za milijun kuna sudjeluju samo prodani nedobitni sretni brojevi. Cijena jednog sretnog broja je 20 kuna, a moguće ga je odigrati putem interneta, na prodajnim mjestima HL i ovlaštenih partnera s on-line terminalima te na HL Box-u samoposlužnom terminalu. 

Zaigrajte Moj prvi milijun i ostvarite svoje snove već ovih blagdana! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.
Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’
PROMO

Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’

Cedevita je na svojoj edukativnoj platformi Budi DOBRO. Budi CE. pokrenula kampanju "Škola optimističnog roditeljstva” kojom želi pružiti potporu roditeljima u izazovima s kojima se susreću pri odgoju djece. Tijekom kampanje objavljivat će edukativne video materijale u kojima stručni suradnici govore o aktualnim temama u roditeljstvu.