Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatska po prvi put domaćin Xiaomijevog Mi Fan Festivala

Hrvatska po prvi put domaćin Xiaomijevog Mi Fan Festivala
4

Budite dio nezaboravne proslave Xiaomijevog 9. rođendana ove subote, 6.4. u zagrebačkom Arena Centru

Vodeći svjetski proizvođač pametnih telefona i potrošačke elektronike Xiaomi ovu subotu, 6.4. slavi svoj 9. rođendan koji će posvetiti, kome drugome nego svim svojim obožavateljima! Ako niste znali, Xiaomi je jedini proizvođač pametnih telefona u svijetu koji u potpunosti uvažava mišljenja svojih fanova, a razlog zbog kojeg je izabrao upravo Hrvatsku kao destinaciju koja će biti domaćin ovogodišnjeg Mi Fan Festivala je jasan – Hrvati baš kao i Xiaomi dijele strast prema visokoj kvaliteti pametnih telefona.

Središte ovog posebnog okupljanja Xiaomijevih obožavatelja čiji broj iz dana u dan raste zbog sve lakše dostupnosti proizvoda ovog globalnog lidera bit će u zagrebačkoj Areni Centar u kojoj je ujedno i smješten Mi Store ovlaštenog distributera, tvrtke Bijelić Co. Podsjetimo, Mi Store otvorio je svoja vrata u prosincu prošle godine, a nezaboravno slavlje pamtit će se po velikom broju obožavatelja koji su s nestrpljenjem u redovima čekali na svoje primjerke pametnih telefona i proizvoda iz bogate ekosustav linije kao i po mnogobrojnim akcijama kojih neće nedostajati ni ovaj put. 

Na sam svoj rođendan 6.4. Xiaomi će u Mi Storeu Arena Centra nagrađivati vjernost svojih obožavatelja rođendanskim popustom od 10%, a za one najbrže Xiaomi je pripremio posebne nagrade. Svi koji se odluče pridružiti nezaboravnoj proslavi imat će priliku sudjelovati u vožnji romobilom koja će se održavati svakih sat vremena od 10.00 do 14.00 sati na vanjskom poligonu ispred Arena Centra, a najbrži će dobiti nasljednicu najpopularnije sportske narukvice na svijetu – Mi Band 3. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz ugrađeni mjerač koji prati otkucaje srca 24 sata dnevno i napredni brojač koraka, Mi Band 3 zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike. Kada je riječ o tuširanju ili plivanju možete biti potpuno bezbrižni jer 5ATM certifikat osigurava otpornost na vodu, dok će iznimno kvalitetna baterija osigurati i do 20 dana korištenja bez punjenja. Ono što je najvažnije od svega je da će vas ova pametna narukvica podsjetiti kada trebate ustati i proštetati ili popiti čašu vode, a uz laganu vibraciju upozorit će vas na dolazni poziv ili poruku. 

Glavna zvijezda subotnjeg spektakularnog događanja bit će najnoviji Redmi 7 pametni telefon kojega se s nestrpljenjem čekalo na hrvatskom i europskom tržištu i to upravo zbog njegove moćne baterije kapaciteta 4.000 mAh zahvaljujući kojoj ovaj pametni telefon može izdržati nevjerojatnih 48 sati bez punjenja! Svestranom kamerom ovaj najnoviji pametni telefon iz Xiaomijeve radionice hvata neuhvatljive kadrove, a raspon od 84% kristalnih boja pružit će nevjerojatno vizualno iskustvo.

Vjerujemo da je sve navedeno više nego dovoljan argument za posjet Arena Centru, gdje vas u subotu, 6. travnja s početkom u 10.00 sati očekuju predstavnici Xiaomija. Postanite i vi dio velike zajednice Mi Fanova i uljepšajte 9. rođendan ovog stvarnog lidera na globalnom tržištu pametnih telefona! Zabavite se na vanjskom poligonu isprobavajući najtraženiji električni skuter na našem tržištu ili se odvažite provozati na atraktivnom Ninebotu, a dodatna iznenađenja s prigodnim popustima i poklonima možete pronaći u sklopu Mi Storea.

Pokretanje videa...

00:45

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj