Obavijesti

Promo sadržaj

Hrvatske mame tradicionalno biraju Gavrilović

Hrvatske mame tradicionalno biraju Gavrilović
3

Jedinstveno istraživanje ‘Odabrale mame’ drugu godinu zaredom svrstalo je Gavrilović među 16 najboljih proizvoda i usluga na hrvatskom tržištu. Više od 5.000 majki zaključilo je: Gavrilovićevi trajni naresci, hrenovke, parizeri i posebne salame su najbolje!

Svaka nagrada je svojevrsno priznanje, ali kada se dobije od potrošača kojima se izuzetno vjeruje, nosi posebnu težinu. Upravo je iz tog razloga Mesna industrija Gavrilović ponosna što drugu godinu zaredom dobiva povjerenje hrvatskih majki, koje su ovog puta zaključile kako su naši trajni naresci, hrenovke, parizeri i posebne salame najbolji izbor na domaćem tržištu’, istaknula je na svečanoj dodjeli nagrada Ivana Kaleb iz marketinga Gavrilovića. 

Agencija za istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja Selektiva provela je novo on line istraživanje u kojima je sudjelovalo više od 5.000 mama svih dobnih skupina od kojih su najzastupljenija dobna skupina majke od 25 do 34 godina. 

Najzastupljeniji su bili proizvodi koje redovno kupujemo i koristimo u kućanstvu kao i usluge koje povremeno ili stalno koristimo. Kod svakog proizvoda ocjenjivalo se zadovoljstvo korištenjem, okus proizvoda, procijenjena vrijednost za uloženi novac te namjera preporuke.

Biti višestruki izbor naših majki je najbolja preporuka i putokaz svakom potrošaču, a nama motiv i obveza da budemo još bolji. Zato potražite ružičastu oznaku ‘Odabrale mame’ na pakiranjima te priuštite najmilijima naše trajne nareske, hrenovke, parizere i posebne salame. I bit će odlični, jer od Gavrilovića su. I hrvatskih mama, naravno!’, zaključila je Ivana Kaleb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve