Obavijesti

Promo sadržaj

Influenceri su odabrali: ovo je najpoželjniji božićni dar

Influenceri su odabrali: ovo je najpoželjniji božićni dar
1

Zadnjih dana sve više poznatih osoba na instagramu objavilo je popise najpoželjnijih božićnih darova za 2019. U gomili tih proizvoda jedan proizvod se izdvojio – riječ je o Loco Santa Balls, kuglicama punjenih ginom

Provjerili smo gdje možete dobiti Loco Santa Balls ili kuglice Djeda Božićnjaka, kojima su (među ostalima) oduševljene Ella Dvornik, Ela Jerković, Kristina Mandarina i mnogi drugi poznati influenceri u Hrvatskoj i po svijetu. 

Kristina: “Svoj božićni bor sam ukrasila najljepšim kuglicama a tako i svoj bor pretvorila u šank!”


Tko je rekao da Djed Božićnjak nosi poklone samo djeci? On je muškarac i ima potrebe kao i vi. Zbog toga ove godine ono svoje najdragocjenije dostavlja direktno na vaš prag. Ako imate sreće. 


Govora je o poklon set-u Loco Santa Balls koji sadrži 6 kuglica od kojih je svaka kuglica napunjena s 50ml džina “Mister Gin”, koji je u 2019. godini dobio zlatnu medalju za kvalitetu. Kuglice su napravljene od plastike da ne bi došlo do razbijanja i uz njih dolazi zlatni čep i svilenu traka pomoću koje se kuglice mogu objesiti na božićno drvce. 

Instagram objava Elle Dvornik u manje od 24 sata zabilježila je više od 17.000 (uglavnom oduševljenih) komentara i lajkova. 


“Kako originalno i ekstravagantno!” - točno to je pomislila i ekipa Loco Shark startupa, koja je je došla na ideju kada su pročitali priču o škotskom proizvođaču alkohola, koji je u samo 82 sekunde prodao 30.000 božićnih ukrasnih kuglica! 
Primijetili su da iako su prošle 3 godine od kada je proizvod osvanuo u Škotskoj i preplavio svijet u raznoraznim verzijama i oblicima, hrvatske verzije proizvoda nije bilo moguće naći, iako je potražnja za njime bila očita. Štoviše, do nedavno takav proizvod nije niti bio dostupan u našim krajevima.



 Za proizvodom ne luduju samo hrvatski influenceri, nego influenceri iz cijele Europe!


Inspirirani, Loco Shark ekipa odlučila je na svoje tržište uvesti njihovu “nestašnu” inačicu. I tako su gin kuglice Loco Santa Balls postale božićni poklon kojeg žele imati svi vaši prijatelji slobodnog duha, a i oni kojima je potrebno malo opuštanja u životu. 


Pokušajte sada na trenutak zaboraviti na oduševljenje Djedom Božićnjakom i njegovim kuglicama i zamislite ekstravagantnu zabavu u vašem domu. Vaše božićno drvce ukrašeno predivnim crvenim kuglicama napunjenim vrhunskim džinom i svjećicama u boji, koje će sijati kroz tekuće zlato u vašim kuglicama. Kada novi gosti dođu na zabavu, možete im reći da piće uzmu na šanku, a šank je zapravo božićno drvce.



Gosti će biti oduševljeni jer sigurno nikada nisu vidjeli originalniji šank. Kada gosti odu, a zabava se primakne kraju, nemate dodatnog posuđa za prati te tako uštedite i na vremenu.


Ekipa Loco Shark nas je obavijestila da zalihe nestaju i da je kuglice moguće dobiti još samo ovaj tjedan.


Za više informacija o tom zanimljivom proizvodu i narudžbe posjetite ovu web stranicu (kliknite ovdje) ili nazovite broj 099 425 7254!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve