Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvatskog časnika vratili kući jer je šarao po Sahari

None Foto: The Times

Petar Kažimir je sam priznao da se potpisao na pretpovijesne stijene. Kažimira su prije nekoliko dana vratili iz UN-ove misije natrag u Hrvatsku

Autor grafita na šest tisuća godina starom arheološkom nalazištu u Zapadnoj Sahari je hrvatski časnik Petar Kažimir. Za Novu TV potvrdio je to ministar obrane Branko Vukelić. Kažimir je sam priznao da se potpisao na pretpovijesne stijene. Kažimira su prije nekoliko dana vratili iz UN-ove misije natrag u Hrvatsku. Protiv njega će pokrenuti stegovni postupak.

Komentari (4)
  • Petar Jebivjetar punim imenom

    7. 6. 2008,   19:37
  • Lijepu je sliku ostavio svojim nepromišljenim postupkom: zbog nekoliko minuta budaliziranja jednog vojnika kojem je dosadno bilo, pa je malčice odlučio \"ostaviti trag\" (kao da je pas! -tako psi ostavljaju trag!!) > sada svi misle da su Hrvati neodgojeni i da gdje god se pojavimo uvijek \'zeznemo\' nešto... A i među Hrvatima, ali i među svim ostalim nacijama ima i dobrih i loših ljudi... Izgleda da nam je pojedinac ostavio stigmu kao da smo neki primitivci... P. S. Petre, srami se! Tako se, zorno pokazuješ, da te roditelji nisu stigli odgojiti kako treba (ili im to svojim karakterom nisi dozvolio?!) > Onda te nisu trebali u svijet upućivati kad si ignorante!

    7. 6. 2008,   23:11
  • Petre,Petre nije ti vrag da mira,a?

    8. 6. 2008,   01:56