Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvatskoj pošti treći put certifikat Poslodavac Partner

None Foto: Selectio 2

Prestižno priznanje najvećem poslodavcu u Hrvatskoj za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima tvrtke SELECTIO, treći je put dodijeljen Hrvatskoj pošti prilikom svečanog uručenja održanog 18. rujna u prostorijama tvrtke. Ovo je još jedan od dokaza predanosti Hrvatske pošte poslovnoj Strategiji Pošta2022., gdje se poseban naglasak stavlja upravo na zaposlenike i temeljne poštanske vrijednosti: povjerenje, proaktivnost i izvrsnost. 

Tijekom procesa certifikacije, Hrvatska pošta se osobito istaknula u području Upravljanja učinkom zahvaljujući svom odlično postavljenom sustavu procjene radne uspješnosti koji je povezan sa strategijom organizacije i razvojem zaposlenika. Svi zaposlenici redovito dobivaju povratnu informaciju o svome radu, a rukovoditelji su educirani za praćenje radne uspješnosti te motiviranje i nagrađivanje svojih zaposlenika. U odnosu na prošlogodišnju certifikaciju, Hrvatska pošta ostvarila je i značajan pomak u području Regrutiranje i selekcija, gdje je tvrtka demonstrirala kvalitetno postavljene procese primanja i razvoja novih zaposlenika u svoje radno okruženje, ali i kvalitetu vođenja procesa regrutiranja i selekcije općenito.

Član Uprave Hrvatske pošte Mate Mišetić primio je od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO, certifikat Poslodavac Partner i tom je prilikom pohvalio rad i doprinos Ureda za upravljanje ljudskim resursima, ali i svih zaposlenika Hrvatske pošte. Također, istaknuo je kako se certifikatom Poslodavac Partner iznova pokazuje i potvrđuje da Hrvatska pošta ostvaruje izvrsne uspjehe u upravljanju ljudskim resursima te da ulaganje Hrvatske pošte u najvrjedniji resurs svake tvrtke – svoje radnike, daje dobre rezultate.

Dobivanjem certifikata Poslodavac Partner Hrvatska pošta jedna je od pet tvrtki u državnom vlasništvu koje su nositelji tog certifikata. Trenutno je 66 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj – portal MojPosao – i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Foto: Selectio

Tema: Poslodavac 3.0