Obavijesti

Promo sadržaj

HTC U Ultra i HTC U Play samo u Vipnetu

HTC U Ultra i HTC U Play samo u Vipnetu
2

Na Vip webshopu počele su predbilježbe za pametne telefone HTC U Ultra i U Play - ekskluzivno u Vip ponudi. Svaki korisnik uz kupnju uređaja dobiva atraktivan poklon - fitness narukvicu Under Armour Band

Najnoviji pametni telefoni iz U serije HTC uređaja dostupni su u pretplatničkim tarifama Bez granica + koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. U Ultra je dostupan već za 399 kuna jednokratno u Bez granica XXL+ tarifi i 120 kuna mjesečno, dok je U Play u Bez granica XXL+ tarifi dostupan već za 9 kuna odmah i 60 kuna mjesečne rate za uređaj.

Vrijedan poklon za kupce u predbilježbama - Under Armour fitness tracker

Under Armour Band, trenutno je jedna od najprodavanijih fitness narukvica u SAD-u, koja je u prodaji prestigla prestižne sportske brandove. UA pametna narukvica prati kvalitetu sna, otkucaje srca, prijeđene korake i intenzitet vježbanja korisnika.  Dizajnirana je prema potrebama sportaša, a nudi i napredni mod za treninge. Povezivanjem s HTC uređajem ili drugim pametnim telefonom korisnik može koristiti aplikaciju UA Record kao nadzornu ploču za svakodnevne aktivnosti i pratiti detaljan uvid u stanje organizma.

 

Calypso

HTC U Ultra: It's all about U


HTC U Ultra komunicira s korisnikom i stavlja ga u prvi plan. Ovaj uređaj ima dodatni zaslon savršen za brz, jednostavan pristup korisniku prioritetnim kontaktima, aplikacijama i notifikacijama. Glavni 5,7-inčni SLCD 5 zaslon ima rezoluciju od 2560 x 1440 piksela.

Glavna12-megapikselna UltraPixel 2 kamera sa stražnje strane odlična je za snimanje oštrih fotografija, brzo fokusiranje i snimanje noćnih fotografija. S prednje strane nalazi se 16-megapikselna UltraPixel kamera savršena za snimanje selfija i detaljnih fotografija velikog formata. HTC BoomSound Hi-Fi zvučnici pružaju savršen zvuk i snimaju zvuk iz svih smjerova, pa tako korisnik ima savršene snimke gdje god se nalazio, na rock koncertu, dječjoj zabavi, u prirodi ili u koncertnoj dvorani.
Uređaj ima Snapdragon 821 čip, 4 GB RAM-a, senzor otisaka prstiju integriran u Home tipku te bateriju od 3000 mAh koja dolazi s podrškom za Quick Charge 3.0 tehnologiju.

Operativni sustav je Android 7.0 Nougat s dodatkom Sense sučelja.

 

HTC U Play: Za one zaigrane

HTC U Play  ima 5,2-inčni Full HD Super LCD zaslon s Gorilla Glassom, koji savršeno leži u ruci. 16-megapikselna UltraPixel kamera odlična je za fotografiranje uz savršeno osvjetljenje, boje i detalje. Uređaj ima Helio P10 čip, senzor otiska prstiju integriran u Home page tipku, 32 GB memorije i bateriju od 2500 mAh. Operativni sustav je Android s dodatkom HTC Sense sučelja.

Oba pametna telefona imaju novu mogućnost - HTC-ov pametni asistent HTC Sense Companion. HTC Sense Companion je osobni asistent koji stalno uči od korisnika, prepoznaje njegov glas i samo jedna riječ je dovoljna da korisnik upravlja telefonom - prihvati ili odbije poziv, odgodi ili zaustavi alarm. Uređaj prati navike korisnika i tako mu primjerice predlaže da dopuni bateriju jer planira dugo biti u pokretu, preporučuje topliju odjeću i raniji polazak na posao u slučaju nepovoljne vremenske prognoze. Također, korištenjem posebnih slušalica HTC U Ultra i HTC U Play će skenirati ušnu šupljinu korisnika i odrediti razinu izlaza zvuka koja njemu najbolje odgovara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve