Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Htio ga ubiti bocom u kafiću: Mladić (23) teško je ozlijeđen

U rano jutro u kafiću potuklo se dvoje mladića, no 22-godišnjak nije stao samo na obračunu šakama već je na drugog nasrnuo razbijenom bocom

Mladi Dugorešanin umalo je stradao na dočeku Nove godine. Policija je uhitila 22-godišnjaka koji je, navodi se u priopćenju PU karlovačke, razbijenom bocom teško ozlijedio 23-godišnjak.

U rano jutro u kafiću potuklo se dvoje mladića, no 22-godišnjak nije stao samo na obračunu šakama već je na drugog nasrnuo razbijenom bocom i teško ga ozlijedio. Policija je nakon očevida zaključila da je bila riječ o pokušaju ubojstva, odnosno da je napadač imao namjeru ubiti suparnika.

– Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju 22-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će danas tijekom dana uz kaznenu prijavu biti doveden na županijsko državno odvjetništvo, kažu u policiji.

Komentari (10)
  • već je vani da se brani sa slobode

    2. 1. 2019,   10:06
  • Ovo je polušaj ubojstva a onaj daruvarac šta je djevojci glavnom razbio umivaonik i iživljavao se nad njom pola sata-sat nije?

    2. 1. 2019,   11:21
  • Ah, taj alkohol!!

    2. 1. 2019,   10:52