Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Htio je prosidbu za pamćenje i dobio ju je, ali ga je to koštalo

None Foto: Screenshot/YouTube 3

Amerikanac Michael Banks (27) smislio je savršenu prosidbu koju će njegova odabranica dugo pamtiti, ali nije očekivao da bi stvari mogle krenuti krivim smjerom

Michael Banks (27) smislio je savršenu prosidbu koju će njegova odabranica dugo pamtiti, ali nije očekivao da bi stvari mogle krenuti krivim putem.

Nepopravljivi romantičar odlučio se popeti na 200 metara visok vrh Morrro Rock u Kaliforniji i pronaći pravo mjesto kako bi preko videoporuke pitao svoju djevojku ako će provesti ostatak života s njim. Međutim, zaglavio je prilikom spuštanja s planine pa je nesretnom muškarcu u pomoć priskočila služba za spašavanje

Foto: Screenshot/Youtube

Uz pomoć helikoptera su mu se približili te ga prebacili na sigurno. Šef vatrogasaca kazao je da je muškarac djelovao malo rastreseno i nervozno, ali dodaje da je to sasvim normalno budući da je upravo zaprosio djevojku. 

Ova će ga avantura skupo koštati jer će morati platiti račun za usluge spašavanja, a dobio je i kaznenu prijavu zbog ometanja tuđeg posjeda.

 

A video of today's Morro Rock rescue. The gentleman will be billed for the chopper ride and other related costs.We are glad all involved are OK, and appreciate the hard work of our first responders.Climbing Morro Rock is illegal and dangerous. We hope folks will choose to view it from below, saving themselves and our fire responders time and money and protecting everyone's safety.

Posted by City of Morro Bay on Thursday, April 7, 2016

 

Komentari (13)
  • E moj Michael.... vidiš da ti je već prve sekunde poslan božiji znak.... NE ŽENI SE jer ovo je ništa što će te tek zadesiti u braku!!

    10. 4. 2016,   13:51
  • Kod nas ti je to spašavanje besplatno pogotovo za strance ali naši ako nisu hitni 150 kuna molim

    10. 4. 2016,   13:48
  • Kako se nas ministar nije sjetio naplaćivati bespotrebne spasilačke akcije tipa planinarenje u japankama itd.....

    10. 4. 2016,   15:08