Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Htjeli opljačkati mjenjačnicu, ostavili sef s novcem na cesti

None Foto: snimio čitatelj/24sata 7

Nepoznati razbojnici su pokušali opljačkati mjenjačnicu u Skradinu u noći na četvrtak. Iz mjenjačnice su izvadili sef s novcem i na cesti ga pokušavali otvoriti pomoću plamenika pa ga ostavili i pobjegli

Bio sam s prijateljem vani kad smo čuli glasno lupanje i razbijanje stakla. Pošli smo prema izvoru buke i vidjeli četvoricu s maskama i svjetiljkama na glavama, taman su ušli u sivi auto i pobjegli, a iza sebe ostavili spaljeni sef, rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije.

Foto: snimio čitatelj/24sata Razbojnicima je ostao i dio alata

Vrata mjenjačnice u Skradinu razbojnici su razvalili šipkom, a blindirano staklo koje pregrađuje dio sa sefom bacili su u more. Sef su izvukli na cestu i plamenicima ga pokušavali zagrijati da se lakše otvori, no nije im uspjelo. Ostavili su sef s novcem nasred ceste dok ga nije pronašla policija.

Šibenska policija potvrdila je da iz mjenjačnice nije ništa ukradeno i da se za nepoznatim počiniteljima intenzivno traga, a čeka ih prijava za tešku krađu.

Komentari (15)
  • ..za što će ih optužiti kad policija kaže da ništa nije ukradeno iz mjenjačnice ?? ..

    29. 8. 2019,   21:30
  • i na cesti ga pokušavali otvoriti pomoću plamenika pa ga ostavili i pobjegli.. ha,haa.. svašta.. drugi put s karavanom ili prikolicom u pljačku..

    29. 8. 2019,   21:32
  • Morali su pustiti vodu. Mokri banditi😊

    29. 8. 2019,   22:59