Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ucijenili su ga? Imali su 'fotke' i poruke koje je slao ljubavnici

None Foto: PIXSELL

Neke od Bezosovih poruka u javnost su iscurile prošli mjesec, a on i njegova supruga MacKenzie Bezos objavili su da se razvode nakon 25 godina braka

Čelnik Amazona Jeff Bezos optužio je kompaniju AMI, izdavača tabloida National Enquirer za iznudu. U objavi na blogu tvrdi kako su mu iz AMI-ja prijetili da će objaviti njegove kompromitirajuće fotografije i poruke što je potkrijepio navodnim e-mailovima iz te tvrtke u kojima ga ucjenjuju. 

- Umjesto da im se pokorim, ja sam objavio sve što su mi poslali, unatoč javnoj sramoti - napisao je najbogatiji čovjek na svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pod naslovom "Ne hvala, gospodine Pecker", Bezos je podijelio e-mail jednog od šefova u AMI-ju koji mu navodno prijeti da će objaviti njegove intimne fotografije i poruke koje je slao ljubavnici. 

NEVOLJE U RAJU Osramoćeni Bezos: Zbog seksi poruka ljuti se na ljubavnicu

Neke od Bezosovih poruka u javnost su iscurile prošli mjesec, a on i njegova supruga MacKenzie Bezos objavili su da se razvode nakon 25 godina braka. 

U National Enquireru kažu kako su Bezosa istraživali mjesecima te da imaju dokaze o tome da ju je vodio na egzotične destinacije svojim privatnim avionom.

Objavili su da je Bezos u vezi sa suprugom moćnog holivudskog lovca na talente Patricka Whitesella, bivšom televizijskom voditeljicom i novinarkom Lauren Sanchez. Njihova veza, započeta prije osam mjeseci, bila je posljednji udarac za brak s MacKenzie.

SLAO SEKS PORUKE VODITELJICI Jeff Bezos: Velik je i još natiče. Ne bi bio baš nježan prema tebi

Na pitanje o tom razvodu, američki predsjednik Donald Trump, i sam dva puta razveden, odgovorio je: "Želim mu sreću. Bit će lijepo."

Bezos, koji je nekoć bio glavni dioničar Amazona, sada posjeduje oko 16 posto kompanije, što je po burzovnoj vrijednosti u četvrtak iznosilo oko 130 milijardi dolara.

MILIJARDER JEFF BEZOS Ljubavnici plaćao putovanja od 450 mil. kuna i slao gole fotke

Najava razvoda do sada se nije odrazila na Wall Street i vrijednost Amazonovih dionica. 

Komentari (9)
  • To se zove preuzimanje odgovornosti za .ranja koja napravis!

    8. 2. 2019,   08:59
  • Car, jesam kriv sam, uživajte! Već danas s drugom u privatni avion i na neku finu destinaciju.

    8. 2. 2019,   09:08
  • Zašto bi se rastava uopće odrazila na cijenu dionica ? Šta dioničare boli ona stvar koju fuku Benz troši ?

    8. 2. 2019,   09:48