Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Htjeli ubiti tinejdžera i njegovu majku: Završili su u pritvoru

Napadačica je kazneno djelo počinila sa svojim suprugom i sinovima. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedl og državnog odvjetnika i odredila svim okrivljenicima istražni zatvor

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo je uhićenike stare 41, 40, 24 i 20 godina zbog sumnje da su počinili 2 kaznena djela pokušaja ubojstva, te su sudjelovali u tučnjavi. 40-godišnjakinju se sumnjiči da je 15. lipnja ove godine na ulici u jednom mjestu u okolici Varaždina, za vrijeme prepirke i fizičkog obračuna sa 16-godišnjakom, maloljetnika ubola kuhinjskim nožem u trbuh. 

SAČEKUŠA KOD VARAŽDINA Obitelj napala tinejdžera (16) i njegovu mamu: Izboli ih nožem

Potom je odmah istim nožem ubola i njegovu 37-godišnju majku u leđa. Sinu i majci je nanijela ozljede opasne po život, a njihova smrt je izbjegnuta  brzom medicinskom intervencijom. Ostali okrivljenici se sumnjiče da su sudjelovali u fizičkom obračunu u kojem su 16-godišnjak i majka zadobili teške i po život opasne ozljede. 

Napadačica je kazneno djelo počinila sa svojim suprugom i sinovima u Donjem Vratnu. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog og državnog odvjetnika i odredila svim okrivljenicima istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i supočinitelje u postupku, a 40-godišnjakinji još i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.   

Komentari (10)
  • Da nisu možda opet Egipćani?

    20. 6. 2019,   10:10
  • Nema ime i prezime, inicijali, naslov tipa "Hrvati izboli..."? Pa kako to? Za onog vozača kamiona smo znali i broj patika i omiljeno piće, a ovdje ništa...

    20. 6. 2019,   13:00
  • Mora da su stari sumerani.. Da su hrvati pisalo bi u naslovu

    20. 6. 2019,   21:51