Obavijesti

Promo sadržaj

Huawei P9 Blue – jedinstveni pametni telefon

Huawei P9 Blue – jedinstveni pametni telefon
17

Huawei P9 Blue najnoviji je član obitelji Huaweijeve P9 obitelji uređaja i jedan je od najvećih hitova u svijetu pametnih telefona ove godine

Huawei P9, pametni telefon koji je od svog predstavljanja osvojio mnoštvo poklonika širom svijeta, od nedavno je dostupan i u novoj boji koja ga čini još privlačnijim, a i mi smo imali priliku družiti se s njim i otkriti što sve ovaj uređaj pruža. Svojim specifičnim i modernim dizajnom, dvostrukom stražnjom kamerom i podrškom za brzo punjenje, jedan je od najboljih flagship pametnih telefona ove godine i osvajač EISA-ine nagrade za najbolji smartphone po izboru kupaca u Europi.

Ono što je tvorce inspiriralo da hvaljeni dizajn Huaweija P9 oplemene novom i uistinu jedinstvenom plavom bojom je pop-art kultura, jedan od najdugovječnijih pokreta u povijesti kreacija i umjetnosti koji još uvijek ima mnogo poklonika diljem svijeta. Svojim oštrim i snažnim linijama te jedinstvenom bojom, ovaj pametni telefon odražava strast i glamur svijeta mode, a njegove napredne značajke osvojit će svakog korisnika, baš kao što su i nas tijekom druženja s njim.

Ono što ovaj pametni telefon čini posebnim je njegova dvostruka kamera razvijena u suradnji s Leicom, legendarnim brendom u svijetu fotografije što jamči uistinu vrhunske slike. Dvostruka kamera opremljena je s dva senzora, jednim za snimanje fotografija u boji, dok drugi, monokromatski, služi za snimanje vrhunskih crno-bijelih fotki s izuzetno visokom razinom detalja. Kod slikanja slika u boji, dva senzora surađuju, a monokromatski senzor zadužen je za snimanje i najsitnijih detalja, tako da su i fotografije u boji zaista impresivne kvalitete.

Tu su još i razni modovi snimanja, a posebno su nas oduševili Pro mod, koji omogućuje podešavanje raznih postavki poput onih na profesionalnim kamerama, kao i Vivid Colors mod, uz pomoć kojeg su boje na fotografijama još bogatije i živopisnije. Elegantni finiš s urezanim stranicama i zaobljenim kutovima, uz 2.5D staklo, čini da Huawei P9 Blue bude podjednako lijep i praktičan, a možda jedina zamjerka je da je upravo zbog svog tankog i zaobljenog dizajna pomalo sklizak i nepažljivom korisniku mogao bi ispasti iz ruke, stoga svakako nabavite nekakvu masku kako bi spriječili oštećenja ovog pametnog telefona.

I da, fotografije koje nastaju prava su mala umjetnička djela koja svakog korisnika pretvaraju u iskusnog fotografa, a kako to izgleda u stvarnosti, pogledajte u fotogaleriji. Svakako pogledajte i video s poznatom mladom fotografkinjom Dorom Barker koja je isto imala priliku isprobati novi Huawei P9 Blue.

Kao što smo već spomenuli, druga stvar koja nam se, osim kamere, posebno svidjela kod Huaweija P9 Blue je podrška za brzo punjenje, jer u svega pola sata možete napuniti pola kapaciteta baterije, a svega 10 minuta punjenja dovoljno je za 3-4 sata razgovora putem GSM mreže.

Njegova snažna baterija od 3000 mAh ima dovoljno snage za bilježenje svih dragocjenih trenutaka između punjenja tako da bezbrižno možete uživati u snimanju mnoštva vrhunskih fotografija i njihovom dijeljenju na društvenim mrežama uz, poprilično smo sigurni, zajamčen velik broj lajkova vaših prijatelja i pratitelja.

Sve navedene značajke samo su dio mnoštva iznenađenja koje Huawei P9 Blue krije, a koja će vas oduševiti svaki puta kada otključate ovaj trendi pametni telefon s kojim zasigurno nećete proći nezamijećeno!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.