Obavijesti

News

Komentari 229

Huligani su opet skrivali lice, prijatelji im vrijeđali novinare

Huligani su opet skrivali lice, prijatelji im vrijeđali novinare
13

Policijske uprave šibensko-kninska i splitsko-dalmatinska u zajedničkoj su akciji jučer privele još desetak osumnjičenih za napad na ljude koji su u kafiću u Uzdolju gledali utakmicu Crvene Zvezde i Young Boysa

VIDEO

Nakon uhićenja u četvrtak, desetak je ljudi sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja u petak privedeno na sud u Šibeniku. Sumnjiče ih za nasilničko ponašanje, napad i oštećenje tuđih stvari nakon incidenta u Uzdolju i napada na vlasnike i goste kafića.

- Tijekom dosadašnjeg postupanja u ovom slučaju prikupljeni su dokazi i obavijesti koji privedene mogu dovesti u izravnu vezu s počinjenim kaznenim djelima. Nakon kriminalističkog istraživanja, obavijestit ćemo javnost o svemu što smo utvrdili i poduzeli - rekla je u četvrtak Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske. 

To je sad ukupno 14 ljudi sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja, koje se dovodi u vezu s napadom u kafiću u Uzdolju, na ljude koji su gledali utakmicu između Zvezde. 

- Dok su novinari snimali privođenje pred šibenskim sudom, nekoliko mladića stajalo je pred sudom i snimalo novinare, zaklanjalo im kamere, pokazivalo im srednji prst i dovikivalo uvrede nakon čega ih je legitimirala policija, piše Šibenik IN

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:25

Junačine skrivaju lica, a novinari su im - Srbi

Ranije su priveli četvoricu huligana.

Sva četvorica, osumnjičeni za napad na goste i vlasnike kafića u Uzdolju kraj Knina, pripadnici su navijačke skupine iz Splita i svi su već prekršajno evidentirani zbog nasilja na sportskim utakmicama, a neki su prijavljivani i za kaznena djela.

 Objavila je to šibenska policija o napadu koji je okarakteriziran kao nasilničko ponašanje počinjeno iz mržnje, oštećenje tuđe stvari i nanošenje tjelesnih ozljeda. 

I prilikom privođenja te četvorice prije nešto više od tjedan dana bilo je incidenata.

Pokretanje videa...

01:14

Prilikom privođenja u zgradu Državnog odvjetništva u Šibeniku, svi osumnjičeni za napad sakrili su lice, a neki su novinarima dobacili: 'Novinari Srbi! Je*em vam majku!'

Među privedenima bio je mladić krhke građe, imao je crne kratke hlačice, žute tenisice i tetovažu uzduž cijele lijeve noge koju je bilo teško ne primijetiti.

Na fotografijama snimljenima 18. srpnja također je mladić krhke građe, ima crne hlačice, žute tenisice i tetovažu na lijevoj nozi.

Fotografija je snimljena nakon Hajdukovog ispadanja od Gzire na Poljudu, kad su neki pripadnici Torcide uletjeli na teren.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.