Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Hvala Bogu da je zet preživio jer on i moja kći čekaju bebu'

None Foto: Ivica Galovic/PIXSELL 15

Cisterna se prevrnula na autocesti Bregana-Lipovac u nedjelju poslije 18 sati. Nakon što je sletjela s ceste se i zapalila. Srećom, vozač nije teško ozlijeđen, niti su kemikalije iz cisterne iscurile

Hvala Bogu da je ostao živ. On i moja kći očekuju prvo dijete, rekao nam je punac vozača koji je u nedjelju preživio požar cisterne na autocesti kraj Slavonskog Broda. Nazvao je redakciju 24sata nakon što je vidio vijest o nesreći kraj Oriovca. Zanimalo ga je kako je njegov zet R. L. (37) iz Dugog Sela, jer supruga vozača, njegova kći, nije o njemu znala ništa. Vozača će iz Opće bolnice Slavonski Brod prevesti u Zagreb jer je on to osobno tražio, s obzirom na to da je iz Dugog Sela.

– Nije bilo razloga da mu ne udovoljimo. Ondje će mu operirati noge. Stabilno je i život mu nije ugrožen – rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj brodske Opće bolnice “Dr. Josip Benčević”.

Na autocesti Bregana-Lipovac prevrnula se cisterna i zapalila OZLIJEĐEN VOZAČ Na autocesti Bregana-Lipovac cisterna se prevrnula i zapalila

Cisterna je u vlasništvu tvrtke Kemokop iz Dugog Sela. Bila je napunjena herbicidom, opasnom kemikalijom koju su prevozili za Srbiju.

– Što je uzrok nesreći bit će utvrđeno. Najbitnije je da je ostao živ. Odmah nakon nesreće predstavnici tvrtke uputili su se na mjesto nesreće i posjetili su vozača. S njim su razgovarali te smo obavijestili njegovu obitelj. Iz cisterne nije iscurila ni kap kemikalije – rekao je Nenad Lovrić iz tvrtke Kemokop Dugo Selo. 

Komentari (15)
  • Lik vapiano ako si osam sati u osobnom automobilu barem se 10 puta javiš na moby dok voziš. Dovoljan je djelić sekunde da se dogodi cirkus. Nažalost mi vatrogasci kako dobrovoljni tako i kolege iz JVP spašavamo ljude iz svega toga, vjerujte nije to nimalo ljepo niti ugodno. Dajte malo humanosti čovjek je preživio i neka se brzo oporavi i bude sretan sa obitelji.

    10. 12. 2018,   23:36
  • Glavno da nema ljudskih zrtava drz te se tatice zbog svoje mrve

    10. 12. 2018,   22:02
  • drago mi je da nije ozljeđen....da bebica neče ostati bez tate...Brz oporavak , a lima će uvijek biti sve se da popraviti osim života.....👶👫

    10. 12. 2018,   21:55