Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Hvala vam puno! Vratili ste mi vjeru u bolji život!'

None Foto: Željko Mršić 3

Meri Čirjak, Slađana Gregurić i Marina Puljić osvojile su 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata. Sreću osvojenim novcem čitateljice nisu krile

To će podijeliti moji nećaci. Volim ih najviše na svijetu i pametno će ih potrošiti jer odrasli ne znaju cijeniti novac, objašnjava prodavačica Meri. Sreću nagradom 24sata nije krila. Osvojila je 5000 kuna na potrošačkoj kartici, kao i Slađana Gregurić (32) iz Kutine te Marina Puljić iz Dugog Sela.
- Vratili ste mi vjeru u život - presretna je Slađana, samohrana majka Roberta (11), koja je u siječnju dobila otkaz zbog viška radne snage. Najmlađa dobitnica Marina (19) nagradu će dati roditeljima, koji su kupon poslali na njezino ime. Prije su poslali na imena ostalih ukućana, a Marina im je, šale se, bila posljednja šansa.
- Izbjeglice smo iz Bosne. Sve smo izgradili svojim rukama i sad nam je stigla i nagrada - kaže mama Kata. Sve tri dobitnice prvi su put osvojile nagradu, ali kako kažu, malo su i igrale. Novine 24sata kupuju redovito, ne samo zbog nagradnih igara nego i zbog sadržaja te povoljne cijene.

Komentari (1)
  • e vratite i meni vjeru u život i poklonite mi 2 ulaznice za u2.. nemorate čak ni dat, eto vam 500 kn i nabavite mi one najjeftinije

    5. 4. 2009,   00:06