Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HZMO prodaje stanove diljem Hrvatske, najjeftiniji 24.000 kn

None Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Natječaj HZMO-a je ovoga puta raspisan za 32 stana na području Karlovca, Koprivnice (Glogovac, Lepavina…), Osijeka, Pakraca, Siska

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje prodaje šestotinjak stanova koji su u njihovom vlasništvu, javlja Večernji list

Nakon natječaja u rujnu, kada se prodavalo 39 stanova za početnu cijenu već od 24.000 pa sve do četvrt milijuna kuna, objavljena su još dva. Tako je HZMO u siječnju na prodaju dao 41 stan, od čega je interes iskazan tek za polovinom njih, a od ovoga mjeseca u prodaji su nove nekretnine, piše mirovina.hr.

Natječaj je ovoga puta raspisan za 32 stana na području Karlovca, Koprivnice (Glogovac, Lepavina…), Osijeka, Pakraca, Siska… Početne cijene i ovoga se puta kreću od samo 24.000 kuna za manji stan od 34 četvorna metra u Lepavini pa do čak pola milijuna kuna za najskuplju nekretninu od 66 kvadrata u Puli.

Stanovi se prodaju po principu 'viđeno-kupljeno', kupac je onaj čija je ponuda najveća, a svi ponuditelji moraju platiti jamčevinu u iznosu od 10 posto početne vrijednosti stana. Mirovinsko je popis stanova objavilo i na svojim internetskim stranicama, za njih fotografije ne postoje, no moguć je njihov obilazak uz prethodnu najavu. Ponude će se prikupljati do 5. travnja.

Fotografija: Ilustracija

Tema: Hrvatska

Komentari (8)
  • A zašto mladima i parovima ne poklanjaju stanove umjesto da već u početku osiguraju kakvu takvu egzistenciju kao u drugim zemljama ?

    19. 3. 2019,   20:54
  • zna se tko bude uspio kupiti te stanove po povlaštenim cijenama

    19. 3. 2019,   21:04
  • Prodaju da imaju za uskrsnicu, pa dolazi regres za godisnji, a sta ce prodavati za bozicnice a ima i onih koje su sefovi dali za, ljepe oci i cjelu ili ladu micu, pa preko veze itd,

    19. 3. 2019,   21:31